tag:blogger.com,1999:blog-6802531117889287893.post8923661142621873876..comments2023-08-03T17:35:56.827+02:00Comments on Aventures i desventures dels 30: A la recerca de la cobertura de xocolata perfecta!Mabel (aventuresidesventuresdels30)http://www.blogger.com/profile/10386692683170277702noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6802531117889287893.post-46243195645612590532015-04-02T09:50:33.557+02:002015-04-02T09:50:33.557+02:00Ei doncs moltes gràcies miraré això que dius del g...Ei doncs moltes gràcies miraré això que dius del ganache de xocolata i ara miro enllaç al teu bloc. Un petonet i gràcies<br />Mabel (aventuresidesventuresdels30)https://www.blogger.com/profile/10386692683170277702noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6802531117889287893.post-25381583872322404092015-03-31T09:32:33.145+02:002015-03-31T09:32:33.145+02:00Bon dia Mabel,
Sobre cobertura de xocolata al bl...Bon dia Mabel, <br /><br />Sobre cobertura de xocolata al blog tinc un tutorial sobre còm fer-ne un amb xocolata desfeta, però aquesta no es queda dura, és desfeta: http://mylittledolccorner.blogspot.com.es/2014/06/tutorial-cortar-capas-pastel-cubrir-con-chocolate.html per si li vols fer una ullada.<br /><br />El millor que pots fer és una recepta de Ganache de xocolata i deixar-la tant líquida o dura com vulguis afegint mès o menys nata.<br /><br />Un PetóMy Little Dolç Cornerhttps://www.blogger.com/profile/16646606697765697952noreply@blogger.com