dijous, 7 de gener del 2016

PROPÒSITS PEL 2016!

Transcorreguts els primers dies de l’any  ara ja toca pensar quins són els objectius que ens agradaria aconseguir al llarg d’aquest 365 dies (bé 365-7)

Després de fer balanç dels propòsits plantejats per al 2015, he de dir que malgrat no assolir-los tots els vaig intentar amb esforç i energia almenys els primers mesos! Jajajaja això si, puc afirmar amb rotunditat que estic molt orgullosa dels que si que he aconseguit assolir. Cal veure el got mig ple diuen. No?

Així que, aquí van els meus propòsits d’any nou!

1.-  SABER-ME GESTIONAR DE MANERA MÉS EFICIENT i SABER DIR NO!
Aquest el repetim de l’any passat, ja que malgrat que vaig millorar força (us ho asseguro!)sé del cert que ho puc fer molt millor.
Malgrat que em passa menys que abans encara deixo que les situacions que succeeixen al meu entorn m’afectin massa i em facin trontollar... suposo que són avantatges o desavantatges de ser com sóc. Així que el meu primer propòsit repetidor és intentar gestionar millor les meves emocions i tenir la fortalesa per a lluitar contra tot allò que em faci mal, sense dubtes ni vacil·lacions.
Com a novetat dins d’aquest propòsit també he d’aprendre a saber dir NO (si, sí amb majúscules) a aquelles coses que no em fan bé.

2.- CUIDAR-ME I MIMAR-ME UNA MICA.
Cuidar-me aquest també és un propòsit repetidor. Com bé sabeu em costa mantenir-me ferma en aquest punt. Sempre trobo mil coses per fer abans de cuidar-me a mi. Podrien entrar en aquest propòsits els típics propòsits d’any nou: menjar sa, fer ESPORT (de manera continua no com una cosa puntual), dedicar-me temps a mi mateixa per mimar-me...

3.- GESTIONAR BÉ EL TEMPS I TROBAR MOMENTS PER GAUDIR AMB TOTS AQUELLS QUE ESTIMO.

No sé si us passa a vosaltres però a vegades em sembla que el temps se m’escapa entre els dits i que sovint no l’aprofito tant com podria. Així que un dels meus propòsits nous és organitzar-me el temps millor per poder gaudir de més moments amb les persones que m’estimo.
Tinc amics que viuen lluny i no veig tan com voldria o m’agradaria, i altres que tinc al costat de casa i amb els que ens costa quedar, penso que pel maleït temps.
Així que la lluita per organitzar millor el temps serà un objectiu ferm!

4.- TIRAR PROJECTES NOUS ENDAVANT.
Ja fa temps que em ronden pel cap petits projectes nous, alguns fa anys que hi cavil·lo però sempre trobo un motiu per no tirar-los endavant. La majoria d’ells crec que són per por al fracàs. Però ja sabeu allò que diuen les coses no passen mai sinó les intentes.
Així que vull passar-me l’any, si més no, intentant aquests projectes nous, que més endavant espero poder anar-vos explicant!

5.- SER CONSTANT EN LES PETITES COSES DEL DIA A DIA.
Ai la constància en el dia a dia. Això em costa  prou. No us parlo de la feina en això sóc súper constant (m’encanta allò que faig). Us parlo de les rutines de la llar: organització, tasques, projectes… en això em cal ser molt més constant.
Aquí també entra el bloc, si bé es cert que publico sempre un parell de dies a la setmana mínim, m’agradaria fer-ho de manera més organitzada. Sempre uns dies concrets, sempre a una franja horària…a veure com va!


Si ho sé, podria escriure més propòsits d'any nou, de fet en podria fer una llista llarguíssima. Però considero que si arribo a complir els cinc que m'he plantejat (un més que l’any passat, jajaja m’he animat jo sola) ja podré dir que el 2016 haurà estat un any molt profitós! I és que he de ser realista!


I els vostres propòsits d'any nou quins són?

12 comentaris:

  1. Molts ànims!! Són uns bons propòsits i els comparteixo amb tu, sobre tot el de gestionar bé el temps i el de fer projectes nous... Una abraçada!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies pels ànims guapa a veure com va! d'energia i ganes no me'n falta. una abraçada

      Elimina
  2. Molt bé tots els propòsits. Ja veuràs com els aconseguiras mica en mica... jo em quedo amb el punt tres tot i que aquest any de moment encara no m'he posat amb els meus propòsits, viuré una mica en "libre albedrío" jjjj Petons,

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaja m'has fet gràcia amb lo del libre albedrio! Això dels propòstis sempre va bé és una manera de ser conscient d'allò on vols arribar. Una abraçada

      Elimina
  3. M'encanta ui els comparteixo tots Mabel!

    ResponElimina
  4. La veritat es que compartim molts propòsits aquet any. Crec que el mes important de tots es el de saber dir NO!. Sovint caiem amb la tentació d'acceptar sempre coses que de vegades ni ens interessen, pero per costum o per por a quedar malament ens carguem a sobre unes tasques que ni ens van ni ens venen, així que molt d'ànim maca!!!. Un petonas ben fort i bon cap de setmana.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si aquest de saber dir no a mi em costa molt! a veure si me'n ensurto...almenys tinc clar que ho vull canviar! una abraçada guapa

      Elimina
  5. m'han agradat molt els teus proposits, son una mica semblants als meus! tant de bo els podem aconseguir!! molts anims!

    un petonet!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hi tant que els aconseguirem! a pensar en positiu s'ha dit! ànims per a tu també! una abraçada

      Elimina
  6. Uns molt bons propòsits, i crec que assolibles amb una miqueta de ganes i empenta! a per ells, un petó!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies jo també espero que siguin assolibles... ganes i empenta no me'n falta! una abraçada

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT