dilluns, 11 de juliol de 2016

RECEPTES AMB MOLT DE GUST: CARPACCIO DE CARBASSÓ

Bona nit,
És dilluns i com bé sabeu toca nova recepta!  Avui us porto una recepta lleugera,  sana , ràpida però sobretot ben fresca. I és que no sé vosaltres però a mi amb aquesta calor només em venen de gust menjars frescos.
A més aquesta recepta té l’avantatge que és prepara en un temps record, així que no fa peresa posar-se a la cuina, perquè saps que en uns minutets ho tindràs enllestit.
La recepta d’avui:  CARPACCIO DE CARBASSÓ
Som-hi !preneu nota dels ingredients:
Comencem la recepta!
En primer lloc rentem  bé els carbassons (no cal pelar-los). Un cop nets els tallem a rodanxes el més fines possibles.
NSeria ideal si disposeu d’una mandolina perquè així us quedarien els rodanxes totes amb el mateix gruix.  Sinó en teniu com és el meu cas, ganivet i paciència!
Quan tenim les rodanxes preparades, les col·loquem sobre una safata, de manera que quedin ben planes però sense posar-les una sobre de l’altre. Les salpebrem al gust.

Ara preparem l’amaniment. Barregem en un bol petit, el suc de mitja llimona, un raig d’oli i un de vinagre al gust. Ho remenem ben remenat fins que ens quedi una vinagreta homogènia.
 Un cop preparat l’amaniment el tirem per sobre del carbassó. Per acabar trossegem làmines fines del formatge per decorar.
NEn el meu cas he posat formatge gran padano, també hi combina bé el formatge parmesà. Vosaltres hi podeu posar qualsevol formatge que us agradi.
I aquí el teniu el nostre carpaccio de carbassó. Com heu vist és una recepta facilíssima, ràpida ,senzilla , fresca i sana. Què millor per combatre la calor?
Espero que us animeu a provar-ho! I em digueu què tal!
Ara recordeu nova recepta el dilluns 25 de Juliol! Una abraçada 

12 comentaris:

  1. Quina bona pinta, aquesta la provo segur!

    ResponElimina
  2. UAUUU!!!Això m'aniria perfecte per el dinar d'avui!
    Quina recepta més fantàstica!
    Un petonàs!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs ja saps que només és qüestió de provar-ho! una abraçada

      Elimina
  3. Com s'agraexen les receptes fresquetes que no requeteixen encendre els fogons!!! Nyam nyam!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hi tant són les meves preferides per aquestes èpoques de l'any! una abraçada

      Elimina
  4. Mmm aquesta recepta m'encanta!! la fem molt sovint ara a l'estiu, als nostres sopars a la terrassa i és fàcil, ràpida, saludable i deliciosa! un petó.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si és ideal per sopar, o dinar jo també en sóc fan la menjaria a tothora. una abraçada

      Elimina
  5. Jejejeje avui cuino jo! Ja se que faré!

    ResponElimina
  6. MMMMMm ara a esperar els carbassons de l'hort....

    ResponElimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT