dijous, 15 de setembre del 2016

Conjunt germana gran+ germà petit.

Avui us porto un nou projecte de costura. Ja fa uns dies vam quedar amb uns amics que estan esperant el seu segon fill i vam decidir tenir un detallet amb ells . Com bé sabeu, la Singer i jo fem un bon equip, així que perquè no aprofitar aquesta situació per fer un regalet personalitzat, únic i fet amb molt d’amor.

La idea era poder fer alguna cosa que poguessin lluir la germana gran i el petit a conjunt. Vam pensar que seria divertit que els dos poguessin anar a duo malgrat la diferencia d’edat. Després de donar-hi unes quantes voltes el projecte guanyador va ser una samarreta personalitzada per a la germana gran i una bandana per al futur germanet.

A l’hora d’escollir les teles primer vaig decidir la tela de la bandana, en aquest cas vaig escollir una tela de topos de colors vermells, blaus i granates. 

Partint d’aquesta tela vaig escollir dues teles que hi combinessin per fer les aplicacions de la samarreta de nena.
En aquest cas van ser tres estrelles de diferents mides . Una en to vermell llis, una amb un estampat de flors i la última la mateixa que la bandana.




I aquí teniu com em va quedar. Els futurs papes van estar encantats i molt sorpresos amb el detallet personalitzat i la germana gran contenta i feliç de veure que anirien a conjunt amb el futur petit.

Què us sembla us agrada la idea?

NO OBLIDEU QUE EL BLOC ESTÀ DE SORTEIG FINS DISSABTE A LES 20:00 SI NO HEU PARTICIPAT A QUÈ ESPEREU?

6 comentaris:

  1. quina monada!! cada dia et superes eh!! no m'estranya que els agrades, son molt bonics i es un detallet unic :)

    un petonet!!

    ResponElimina
  2. Ohhhh pero quina cucada!!!! m'encanta com t'ha quedat i segur que están super contents de poder anar a conjunt!!!. Mare meva, veig que la singer i tu us heu fet molt bones amigues eh?? Ets una crack! Un petonàs maquisima!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si la Singer i jo fem un bon equip encara que de tant en tant tenim els nostres rifi- rafes jajaja no et pensis! Els papis encantats els va fer molta gràcia. Una abraçada

      Elimina
  3. M'encanta!! Quina bona idea fer aquest regal personalitzat perquè vagin conjuntats! Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies guapa, buscava la manera de fer contents als papes, al peque i a la germana gran. Una abraçada

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT