dilluns, 15 de maig del 2017

RECEPTES AMB MOLT DE GUST: ESPAGUETIS DE CARBASSÓ AMB LLAGOSTINS.

Bon dia,
Comencem setmana i  ho fem amb una nova recepta.  Avui  us porto una recepta sana i lleugera que tindreu preparada en un tres i no res. Resulta ideal per a qualsevol àpat o per endur-nos- la  a la carmanyola de la feina.
Els protagonistes de la recepta d’avui són els carbassons encara que amb una presentació poc habitual en forma d’espaguetis. Ja fa bastant de temps us portava una altra recepta d’espaguetis de carbassó la podeu trobar clicant aquí.
La recepta d’avui: ESPAGUETIS DE CARBASSÓ AMB LLAGOSTINS

Som-hi !preneu nota dels ingredients:
Comencem la recepta!
En primer lloc prepararem els espaguetis de carbassó.  Rentem els carbassons (no cal pelar-los) i comencem a fer els espaguetis. Per a fer-los teniu dues opcions o bé partir el carbassó per la meitat (llarga) i anar tallant tires en juliana. O bé utilitzar un aparell específic per a fer espaguetis de verdures.
Bé un cop tenim els espaguetis preparats els deixem en un bol . Escalfem el wok  amb un raig d’oli  i saltegem els llagostins salpebrats  fins que estiguin cuits. Un cop cuits els retirem en un plat.
Ara posem al wok la  ceba tallada a quadradets i la deixem coure fins que agafi un to daurat. Un cop la tinguem a punt hi afegim les llavors de sèsam i les saltegem.

Ara afegim a la paella els espaguetis de carbassó i els saltegem 3 o 4 minuts. Així quedem suaus si voleu més al “dente” els saltegeu una mica menys i si voleu més tovets  doncs una mica més però no cal us excediu dels 5 minuts sinó us quedarà “potxat”.
Mentrestant preparem en un bol el tomàquet fregit (en el meu cas es tomàquet casolà per això veureu que té llavors) i la salsa de soja que incorporarem al carbassó.
Saltegem els espaguetis de carbassó amb la salsa un minutet  i afegim els llagostins.  Remenem una mica perquè es barregin bé els ingredients i ja ho tenim a punt.
I aquí els teniu els nostres espaguetis de carbassó. Com heu vist és una recepta fàcil, ràpida ,senzilla i  molt sana. Què millor per preparar la típica operació biquini de cada any?
Espero que us animeu a provar-ho! I em digueu què tal!

Ara recordeu nova recepta el dilluns 29 de maig! 

6 comentaris:

  1. Fa molt temps que tinc ganes de preparar espagueti de carabassons, i fins i tot em vaig comprar aquest mateix aparell per fer-los... m'agrada la combinació que has fet, a veure si m'hi fico i et copio ben aviat ;). Un petó!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs si tens ganes de preparar-los no te n'estiguis els espaguetis de carbassó són bonissims com a plat principal o com a acompanyament! Ja em diràs si els fas. Una abraçada

      Elimina
  2. Ostres!!! No s'havia que es poden fer espaguettis de verdures ... la meva filla crec que no estarà gaire contenta jajaja
    Un petó!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaja si no li dius barrejats no ho sabrà no queda gust de verdura segons amb que els acompanyis aquesta és la gràcia. Una abraçada

      Elimina
  3. Però quina pinta més espectacular que té aixó!!!!!!!!! El carbassó em torna boja i els llangostins m'encanten així que no tinc excuses per no intentar fer aquest platàs!!! Bé podria dir que no tinc l'aparell per fer els spaghettis però crec que me'n sortiré amb el ganivet. Ho provo i et dic! Mmmmmmmmmmmm

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs si t'agraden les dues coses segur que juntes t'encantaran! Si que els pots fer amb el ganivet et quedaran una mica més curts però també seran bonissims. Una abraçada

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT