dijous, 5 d’abril del 2018

PACK ANIVERSARI MOLT SALVATGE!

Ja tornem a ser per aquí, després d'uns dies de descans del món virtual (aprofitant la setmana santa i unes setmanetes abans) ens tornem a posar en marxa! I és que com us vaig dir un dels meus propòsits d'aquest any era prendre'm la vida amb més calma allò que es diu slowlife. Així que quan veig que no puc arribar a tot arreu, simplement m'aturo, respiro, agafo aire i quan veig que puc torno a començar.
Així que res, avui us porto un nou projecte de costura. En aquest cas és un projecte per a celebrar el primer aniversari d'en Biel a qui ja vaig tenir l'honor de donar la benvinguda amb el seu naixement (link aquí).
Una primera festa d'aniversari és un moment molt especial, ja que malgrat que cada any en fem un de més, el primer té un encant especial.
En aquest cas el pack aniversari va estar format per una samarreta i una corona a conjunt. Els pares del Biel tenien molt clar que la temàtica de la festa havia de ser la selva i els seus animals. Així que en primer lloc vaig haver de buscar una tela que es centres en aquesta temàtica, però que a la vegada fos dolça i divertida. Malgrat que no va ser fàcil, al final en vam trobar una (ja que la mare del Biel també buscava) que ens va agradar.
Pel que fa a la corona en aquest cas no la vaig fer amb tela de pissarra per poder escriure el número, sinó que la vaig fer amb la mateixa tela de la corona combinada amb una rodona de feltre negre.
Per decorar la corona vaig optar per posar un biaix blanc i "madronyos" del mateix color. Tenia clar que no volia recarregar-ho amb molts colors perquè havia de combinar amb la samarreta i els pantalons que havia de dur el Biel.


Pel que fa a la samarreta, amb la Núria (la mare del Biel) vam quedar que hi posaríem un número 1 amb una corona, tot i que em va deixar que fes una mica el que jo creies millor.
Samarreta en mà vaig plantejar el número 1 i la corona, però  la veritat és que no m'acabava de fer el pes sobretot perquè la samarreta tenia una butxaca d'un to marró que no m'acabava de lligar. Després d'una bona estona pensant com fer-ho vaig decidir que la millor opició era treure la butxaca de la discordia.
Un cop treta l'inspiració em va venir al cap, sort que el meu dibuixant no em va dir que no!! jajaja el tinc ben marejat pobre. Què millor per al protagonista de la festa que a la seva samarreta aparegués el rei de la selva : EL LLEÓ. 


Així que al final la samarreta va acabar amb un número 1 i un lleó amb una corona d'aniversari igual que el petit Biel.
Què us sembla com ha quedat? Us agrada la idea de lligar la samarreta i la corona a conjunt? 

9 comentaris:

  1. M'encanta el lleó! Quina sort, tenir dibuixant! I l'slow life és una gran idea! Crec que m'ho hauré d'aplicar en l'àmbit professional, que últimament...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si tenir dibuixant és tot un plaer! Doncs el tema de slow life és una gran decisió no sempre es pot arribar a tot arreu i també ens hem de cuidar una mica a nosaltres mateixos. Una abraçada

      Elimina
  2. Uauuu quin conjunt més xulo! i què fantàstic el "maqueo" de la samarreta!! Petonets!

    ResponElimina
  3. Ostres!!! La corono és una passada, però la samarreta amb l'aplicació del lleó m'ha encantat!!! Enhorabona, ja que fas unes coses súper boniques i originals!!!!
    Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies guapa la veritat és que el conjunt ha quedat genial! una abraçada

      Elimina
  4. Una xulada! un conjunt xulíssim: el lleó et va quedar genial! devia estar moníssim el petit!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si estava molt guapo! i es que en aquestes coses la perxa ho és tot! una abraçada

      Elimina
  5. M'encanta! És un conjuntet d'allò més bufó!

    ResponElimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT