dissabte, 12 de gener del 2019

CLAUERS NADALENCS

Ja sabeu que aquestes festes són dies de fer regals i de sorprendre a les persones que estimes. Doncs avui us porto una sorpresa que van rebre un parell de grups d’amigues per a celebrar el Nadal.
Es tracta d’uns clauers (mateix model que aquests us deixo link) en forma de botó i combinats tots amb diferents teles en què el vermell va ser el protagonista!
Aquesta va ser una costura d’allò més entretinguda perquè la vam fer a sis mans amb un bon berenar entremig, molt bon humor i una tarda genial.
Que si jo dibuixo, que si tu talles, que si jo cuso l’anella, que si tu fas els traus del botó, que si enfilem, que si descosim... que si això, que si allò...
Aquí teniu com ens van quedar! Si és que quan es treballa en equip tot és molt més fàcil, senzill i divertit!

Què us semblen? Vosaltres sou dels que feu detallets sorpresa?

6 comentaris:

  1. Jo sóc de les que fan plans per regalar detallets i quan arriba la data ni he començat a fer-los, jajaja. Aquestos clauers han quedat molt xulos, segur que ho vàreu passar genial tot l'equip.
    Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaja a mi això a vegades també em passa! No hi ha res com cosir en bona companyia! una abraçada

      Elimina
  2. Qué bien suena eso de echar una tarde de costura en compañía, cosiendo, charlando... me encanta. Los llaveros os quedaron muy originales.
    *Besos de colores*

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pues si no es tanto lo que coses si no el buen rato que hechas en ello. Un abrazo

      Elimina
  3. OHHH!!! Que divertit que és treballar en "equip" i amb un bon berenar pel mig. Han quedat molt bonics, a més és un d'aquells projectes on buides al calaix de troçets de roba que vas acumulant durant tot l'any.
    Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si hi tant no hi ha res com treballar en equip i fer un bon berenar. I tens tota la raó per aprofitar retallets són ideals. Una abraçada

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT