diumenge, 17 de març del 2019

BOSSA AMIGA INVISIBLE


Avui us porto una costura molt especial ja que va ser un regal per a la meva amiga invisible d’aquest any. I a més a més es tracta del meu primer «bolso», la meva primera bossa de vestir com si diguéssim.
La bossa la vaig fer seguint el tutorial de la Sra Pizpiretta, ja que l’estil de bossa s’assemblava a les bosses que porta la meva amiga invisible al dia dia. 

A l’hora d’escollir les teles vaig dubtar una mica perquè volia una bossa que combinés amb tot, que fos portable sense ser massa seria ni massa alegre, un punt mig. Després de donar-li moltes voltes hem vaig decidir per una tela d’estampat geomètric tipus tapisseria amb tons càlids, una polipell morada i per la part interior un tela llisa negra amb aigües gris fosc.

Malgrat que el patró original no ho deia, ho vaig afegir una butxaca interior ideal per a posar les claus o el mòbil. Per a què tingués més cos a la part de dins vaig posar-hi una espuma.
He de dir que la costura, no va ser fàcil ja que la polipell i l’espuma tenen el seu què. Malgrat que al final me’n vaig sortir sóc conscient que els acabats tenen molt a millorar, sobretot en la part interior de la bossa, en què si la torno a cosir faré unes petites modificacions pels que fa al folre.

Tot i això estic contenta de com va quedar per ser el primer que faig i a més super feliç que la meva companya la dugui a la feina al dia a dia!
Per acompanyar la bossa vaig fer un petit escrit amb lettering l’excusa perfecta per anar practicant! Què us sembla la meva primera bossa de vestir?



3 comentaris:

  1. Me encanta, yo soy mucho de este estilo de bolso, tipo bandolera. Para ser el primer bolso que haces te ha quedado de lujo!!! Y que bien queda esa combinación de texturas, has tenido muy buen gusto. A simple vista se ve perfecta, te felicito.
    Tu amiga invisible estará encantada con su regalo.

    *Besos de colores*

    ResponElimina
  2. La vaig veure a Instagram i vaig flipar. És superprofessional! D'aquí a res et contracten a Numon bags. Hahaha! Com que els acabats a les fotos no es veuen jo et poso un 10! Ah, i l'afegit de la butzxaca, ideal!

    ResponElimina
  3. Aquest model es súper espectacular!!! M'encanta!!! Ës el meu estil 100% i sembla comprat! una passada! Felicitats!

    ResponElimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT