dissabte, 23 de març del 2019

CORONA DE DINOSAURES

Avui us porto un nou projecte de costura. Bé això de nou és una mica relatiu i és que és un projecte d’aquells que acabes, en fas foto i es queda a la carpeta i te’n despistes...de fet d’aquests en tinc més d’un. En podríem dir projectes despistats, queden oblidats en un racó i altres projectes els van passant al davant. Així que a poc a poc els anirem traient del calaix on es troben, bé més dit de la carpeta del PC jajaja.
Doncs res us porto la corona d’Aniversari que vaig preparar per a celebrar el primer any del Martí. Una corona ben alegre i divertida plena de petits dinosaures de tons verds i taronges.
Combinada amb un biaix taronja i un requadre de pissarra per escriure el número amb repunt taronja. No em digueu que no és ben acolorida. A més el que té de bo és que al tenir el requadre negre de pissarra és aprofitable varis anys.
I vosaltres reaprofiteu la corona o n’estreneu una cada any?


3 comentaris:

  1. Un projecte despistat xulíssim! I no et despistis tant, que ens agrada veure tot el que fas!

    ResponElimina
  2. Qué bonita! Perdona mi ignorancia, pero... ¿La corona es para los cumples de l@s más peques de la casa? Me encanta lo del recuadro de pizarra para que sea reutilizable, una idea es genial.
    Yo también tengo algunos proyectos despistados por ahí ;)

    *Besos de colores*

    ResponElimina
  3. Jajaja... Creo que todas tenemos proyectos despistados por ahí... Pero no te preocupes, al final acaban viendo la luz... Una corona muy divertida y alegre, y con la pizarra para poder reutilizarla ya es lo más.
    Besitos!

    ResponElimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT