dissabte, 2 de març del 2019

ESTOIG PER DIBUIX

La costura d’avui és molt especial, va ser un comanda que els senyors reis mags em van demanar. Ara no us penseu que els reis mags em fan comandes per a qualsevol, sinó que només ho fan en ocasions molt especials i aquesta va ser una d’elles.
Aquesta vegada la costura va destinada al meu company d’aventures. Com bé sabeu ell és sempre el meu dibuixant oficial, inventor i en algunes ocasions Macgiver (aquí us ho explico). Doncs els que em llegiu sabeu que sempre em dona suport i m’acompanya en els meus projectes, així que en aquesta ocasió em tocava a mi!
El meu aventurer particular començava classes de dibuix (o sigui que si ara ho feia genial , d’aquí un temps al·lucinareu!) així que calia cosir-li un estoig únic i especial per transportar amunt i avall els seus llapis, carbonets i estris de dibuix.
Fer-ho va ser un repte, primer pel fet de no ser descoberta en la costura i després a l’hora d’escollir les teles (vaig dubtar molt i vaig arribar a tallar dos estoigs jajaja). Al final hem vaig decidir per una loneta negra a la part de fora combinada amb una tela geomètrica amb tons blaus i verds a l’interior.
A més amb la mateixa tela de l’interior vaig posar un parell de rectangles , un a cada costat a la part de fora de l’estoig.
Per al tancament em vaig inclinar per una cremallera verd -groc fluorescent perquè sé que a ell li agraden els colors vius.
Encara que vaig dubtar força en si fer-hi base o no, al final vaig pensar que per qüestions de capacitat aniria molt millor.

Per últim vaig posar una lletra bordada en un dels requadres per personalitzar-lo encara més!
Aquí teniu com va quedar. Ara l’estoig ja està estrenat i el meu company d’aventures encantat. Això si, només em vaig oblidar un petit detall (em vaig deixar de cosir l’etiqueta! Ràpid se’n va adonar jajaja i va ser el primer que em va dir... n’estic orgullosa pensava al primer moment que l’havia comprat!)
Què us sembla com em va quedar?



10 comentaris:

  1. Que les teues costures són perfectes ja ho sabiem, però aquesta m'ha agradat especialment perquè jo també sóc dibuixant i sé el que costa trobar un estoig adequat. Tot un encert fer-li base! El teu aventurer deu estar encantadíssim amb els Reis d'enguany. ;-)
    Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaja dona, perfecte no et pensis, que sempre són millorables! Si és que a vegades trobar un estoig que s'adapti al que tu vols i com ho vols no sempre és fàcil. Així que si no ho trobes o el vols únic fes-t'ho tu! una abraçada

      Elimina
  2. OHH!!! Que bonic, jo m'ompliria d'estoigs, trobo que és el regal més útil, juntament amb els necessers.
    Estic segura que li treura molt profit el teu "Mcgiver".
    Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si se'ns dubte els necessers, també són un regal ideal! jajaj el meu MCGIVER el fa servir ben sovint i orgullos que el porta!una abraçada

      Elimina
  3. Un estuche muy bonito, y muy original con esa combinación de telas, además es un acierto elegir esos colores oscuros para un estuche de lápices y demás enseres para dibujar ;)
    Me gusta mucho como lo has personalizado con esa A.

    *Besos de colores*

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si me parece que el color oscuro es mas sufrido y combinado con una tela de tonos alegres le da un toque! Un abrazo

      Elimina
  4. Que estuche mas chulo Mabel!! Me chifla como queda la cremallera en ese color tan fosfi, le da un toque genial!! No pasa que se te olvidara la etiqueta, tiene tu toque personal, sin duda...
    Besitos!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi pareja le encantan los colores fluorescentes asi que no podia ser de otra manera! si aun sin etiqueta se ve que es personalizado 100 x 100. Un abrazo

      Elimina
  5. Un gran regal per a un gran company d'aventures! Ara bé, els reis una mica tardaners... Hihihi.

    ResponElimina
  6. Bé que se'l mereix!!! Jo crec que ja li pots començar a fer la motxilla per les excursions de conjunt! Una abraçada!

    ResponElimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT