dimarts, 18 de juny de 2019

CUINEM: CIGRONS AL PESTO

Ja arriba l’estiu, el bon temps i la calor. Així que venen de gust aquelles receptes fresques i ràpides que a més a més podem deixar preparades d’un dia per l’altre o que podem preparar en arribar a casa amb 10 minutets! I si són plat únic encara millor.
Cuinem: CIGRONS AL PESTO
Preneu nota dels INGREDIENTS :
-1 pot de cigrons
-10 o 12 tomàquets xerri
-1 grapat de pinyons
-1 all (traient el nervi del mig perquè no repeteixi)
-1 grapat de fulles d'alfàbrega
-un grapat de formatge en pols (millor si és parmesà)
-sal i oli
Som-hi comencem la recepta:
En primer lloc preparem els cigrons, els netegem bé i els posem en un bol.
Després trossegem els tomàquets xerri a quarts o per la meitat i els posem dins el bol.
Ara preparem la salsa pesto. Posem en un pot de batedora les fulles d’alfàbrega, els pinyons, l’all trossejat, l’oli i el formatge en pols. Ho triturem amb la batedora fins que ens quedi una salsa fina o si ens agrada més deixem una mica més granulada.




Afegim la salsa al bol, remenem i ja ho tenim a punt.
Aquí la teniu. Més ràpid gairebé impossible i de dificultat zero. A més si voleu es pot guardar a la nevera d’un dia per l’altre. I vosaltres havíeu menjat mai llegums al pesto? Us animeu a provar aquesta recepta?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT