divendres, 29 d’agost del 2014

LA MALETA PERFECTA (part 4)

Ja la tenim aquí la última entrega de la Tetatralogia: LA MALETA PERFECTA! Aquí el quid de la qüestió, ara que ja tenim tot el que volem prendre dins de la maleta...com posar-ho tot i no embotir-ho?
Una bona maleta és com el mític joc del Tetris, cal tenir a punt totes les peces i mirar de quina manera encaixaran millor per fer “línia”, sense que ens quedin espais i/o forats buits. Ja que recordem que un espai buit a la maleta és un espai perdut, que podria arribar a ser imprescindible!

COM COL·LOCAR LA ROBA?
A internet podem trobar varis tutorials en format imatge com aquesta de: Ahorraviajando.blogspot.com.

o bé vídeo, de quina és la millor manera de col·locar la roba,com doblegar-la, com plegar-la...

La veritat és que el meu consell és que no us atabaleu! Perquè hi ha tècniques per donar i per vendre. En el meu cas, jo sempre  plego la roba de manera que ocupi el menys espai possible per exemple les samarretes  i els pantalons les doblego dues o tres vegades. Guanyareu espai i evitareu que s’arrugui!


 A part d’això cal tenir en compte com ho col·loquem a la maleta, jo sempre començo de la roba més doble a la més prima, posant a dalt de tot la roba que s’arruga més fàcilment: vestits, camises, faldilles...etc  tot i que a vegades és impossible evitar que s’arrugui si que cal intentar-ho al màxim.
En els forats que queden sempre intento posar les sabates, dins de bosses de plàstic per parelles i en el meu últim viatge fins hi tot vaig escriure a fora de la bossa quines sabates eren, per no haver de desmuntar tota la maleta tot buscant unes sabates (NO SERÀ EL PRIMER COP QUE EM PASSA!). Si pot ser col·loqueu-les a les bores de la maleta i /o prop de les rodes, quedaran més encaixades i es mouran menys!

En el cas del necesser i les coses que pesen més les intento posar al mig de la maleta entre la roba o a la part superior, lligades amb les cordes de subjecció que les maletes porten dins.

Per acabar aquest post i com us vaig prometre, us parlaré d'una de les novetats per la maleta que he descobert aquest any i que m'ha resultat terriblement útil. Ja sabem que un cop tenim la maleta feta, la roba neta, plegada i fins i tot planxada ens ocupa cert lloc...el problema arriba a mesura que passa el viatge en què la roba se’ns embruta i comencem a omplir la maleta amb algun que altre típic souvenir.
Quan arribem a aquest punt encara que intentem tornar a plegar la roba com al principi, no hi ha manera! I és que, sembla que per art de màgia hagi agafat volum!
Dons aquí teniu la meva gran descoberta: es tracta d’unes bosses de plàstic, que permeten reduir l’espai de la roba, tot fent el buit. 

Ara direu, si clar, com aquelles de l’aspiradora! Però hem de pensar que quan anem de viatge no disposem d’aspiradora...jaja almenys no entra dins els meus imprescindibles en la maleta perfecta! Així que aquesta bossa funciona comprimint l’aire tot cargolant -la com si volguéssim fer un rotlle amb la roba!
I ualaaa aquí teniu el resultat! La roba bruta de dues persones en 10 dies en un espai de menys de 2,5 cm... No em digueu que no és un gust!

Fins aquí la tetralogia de la MALETA PERFECTA! Espero que us hagi agradat i que us sigui de gran utilitat! Com a gran apassionada dels viatges que em considero, no descarteu rebre més notícies meves sobre aquesta gran aventura que és viatjar! Podreu trobar aquest tipus de post sota l’etiqueta viatjar!

Ens veiem al proper post! BON VIATGE!

3 comentaris:

  1. Molt bons consells! I les bosses aquestes ens les apuntem per al proper viatge!

    ResponElimina
  2. I tant si ens les apuntem!!!! On les has comprades? Potser per internet? Més dades si us plau!!! És un súper invent això!!! Gràcies per compartir-ho guapa!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ei doncs si! apunteu-ho perquè us ho recomano de totes totes. Doncs mira ho vam comprar en una botiga d'esports a Andorra, ens va semblar que serien útils i no ens vam equivocar.

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT