dilluns, 13 d’abril del 2015

Receptes amb molt de gust: TORTITAS DE SOBRASSADA I FORMATGE.

Bon dia comencem setmana i com bé sabeu els dilluns sempre van acompanyats d’una nova recepta!
Avui us presento una recepta fàcil, ràpida i molt resultona que us pot servir tan per a preparar un pica –pica, com per a un soparet improvisat. 
TORTITAS: DE SOBRASSADA I FORMATGE .

Ingredients (2-4persones)
  • 1 paquet de tortitas (jo compro el bimbo rolls o wraps)
  • Una terrina de sobrassada (si es de Mallorca molt millor)
  • 1 tall d’uns tres dits de formatge provolone
  • Orenga
  • Mel

A fer ” tortitas” s’ha dit!
En primer lloc posem les tortitas d’una en una en un plat (estirades). A la part central de la tortita untem la sobrassada (no ens en cal massa quantitat, sinó pel meu gust embafen molt!)i a sobre i col·loquem 3 talls fins de formatge provolone.

He escollit el formatge provolone, perquè és un formatge molt suau que combina perfectament amb el gust intens de la sobrassada, però ho podeu fer amb qualsevol formatge que us agradi.
NMalgrat que de moment us presento la recepta amb “tortitas” comprades, estic treballant en les meves pròpies “ tortitas” casolanes, però encara no em queden ben bé com jo vull, quan les tingui a punt us informo!

Un cop col·locada la sobrassada i el formatge, ho enrotllem i ho posem en una safata de forn uns 5-7 minuts a 175º (cal que el forn estigui escalfat prèviament).Quan veiem que ja tenen un color dauradet, ja les podem treure.
!Truc: Cal que mulleu les tortitas amb una mica d’aigua, perquè no s’assequin massa. Jo ho faig amb un esprai polvoritzador amb aigua..
Com a presentació a mi m’agrada partir les tortitas per la meitat i posar-hi a sobre una mica d’orenga i un rajolí de mel (el contrast dolç i salat intensifica els gustos!).
Què us sembla? Ràpid, fàcil i bona no?

7 comentaris:

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT