dimarts, 7 de juliol del 2015

RECEPTES AMB MOLT DE GUST: GASPATXO DE SÍNDRIA

Bon dia,
Quina calor que fa! Puff és mortal realitzar qualsevol tipus de moviment innecessari! Sé que aquesta setmana vaig amb un dia de retard, però ahir entre pitos i flautes em vaig despistar de publicar el post!
Aquesta setmana toca una recepta fresca, de fet crec que serà la tònica d’aquest estiu: receptes fàcils, ràpides , pràctiques i sobretot fresques per combatre la calorada de l’estiu!
La veritat és que pensar en forns, planxes, woks, paelles i la calor que desprenen, fa molta, molta mandra...Així que nevera, batedora i congelador seran els reis de la temporada estival.
Doncs avui us presento una recepta de  Gaspatxo. Això si, no és el típic gaspatxo de tota la vida. Aquí teniu el GASPATXO DE SÍNDRIA.
Ingredients
2 talls de síndria
1 cogombre petit o mig si és més gran
3-4 tomàquets madurs (depèn de la mida)
1 raig d’oli
1 raig de vinagre de vi
1 pessic de sal

Apa som-hi de cap al Gaspatxo!
La manera de dur a terme la recepta és molt senzilla. En primer lloc pelem el cogombre,el trossegem i l’incorporem a la batedora.
NEl cogombre es pot posar amb pell. Jo només li poso si són d’aquell tipus de cogombres que tenen la pell fina, sinó a vegades queden trossets.
Seguidament incorporem la síndria feta a trossos i els tomàquets també trossejats. Barregem tots els ingredients dins de la batedora a velocitat mitja.
Ara afegim un raig de vinagre, un raig d’oli i el pessic de sal . Tornem a triturar i ho tastem per si ens cal rectificar de sal.
 NLa sal, l’oli i el vinagre són al vostre gust... a mi m’agrada amb força vinagre perquè té un toc més àcid.
Un cop ben batut ho posem  a la nevera i ho deixem refredar. Com més fresc ens ho bevem millor. Si voleu es pot fer d’un dia per l’altre.
A l’hora de presentar-ho podeu deixar-ho així o podeu decorar-ho amb una mica de pernil salat cruixent per sobre!
Ja veieu que és una recepta molt senzilla, però us asseguro que si ho proveu es convertirà en un dels vostres plats imprescindibles d’aquest estiu.
Espero que us animeu a provar-ho! I em digueu què tal!

4 comentaris:

  1. Amb aquesta calor asfixiant, venen de gust cosetes fresques com aquest gaspatxo!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. HI tant és una calor insuportable! Així que com més fresc allò que mengem doncs molt millor! Una abraçada

      Elimina
  2. Mmmmmm, quina bona pinta... Em sembla que provaré aquesta recepta.
    Gràcies per compartir

    ResponElimina
    Respostes
    1. De res! Jo encantada que la provis i que formi part dels teus plats refrescants d'estiu! Un petonet

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT