dimarts, 12 de gener del 2016

UN DAVANTAL CERVESER

Com ja us vaig anunciar fa uns dies la màquina de cosir va fent…sembla que comencem a fer-nos amigues (tot i que ella encara em domina a mi no ens enganyem! jajaja). Fins i tot vam aconseguir posar-nos d’acord per acabar un regal  encomanat per sa majestats els reis mags d’orient.

Avui us porto el meu primer davantal. Quan vaig veure la tela va ser amor a primera vista. Em va semblar un estampat tan original tot ple de xapes de begudes i de cervesa, que de seguida  em vaig imaginar un davantal per al meu estimat company d’aventures i desventures.

Em feia moltíssima il·lusió dedicar-li un dels meus primers projectes de costura i que millor que regalar-li per reis.

Per al patró vam escollir el d’un davantal mida estàndard i el vam allargar una mica. Sovint els davantals de mida convencional als homes alts els queden una mica curts, així que ja que el feia a mà havia de ser a mida!  Ja se sap que per estar a la cuina cal estar ben còmode.



Un cop tallat el patró: 
1.-costura de tirants:  els vaig deixar oberts per poder regular la mida tant del coll com de la cintura. De fet el de la cintura el vaig haver de retallar perquè em vaig passar una mica de llarg...però ja sabey que diuen més val que sobri que no que falti.

2.- La butxaca ,aquí em vaig decidir per una central i ben grossa, em semblava el més pràctic. No m'agraden els davantals amb butxaques petites, després no hi cap res!
3.- El davantal en sí.Com a truc em van recomanar que la tela de darrera no la talles a la mida exacta que volia sinó que ho fes després de cosir, així va millor per a les “novates” com jo! I la veritat em va anar rebé!

 Per ara és el projecte més gran que he cosit i n’estic ben contenta! Us deixo unes fotos amb el magnífic model que tinc a casa…que us sembla?? Us agraden les teles i la combinació de colors?



10 comentaris:

  1. Nena quina monada!!! M'encanta el resultat i la tela que has escollit és genial!!!! Ole tu i la teva màquina de cosir!!!!
    Ptó,

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies guapa a mi també m'encanta la tela va ser amor a primera vista! a veure si a poc a poc ens anem entenem millor la màquina de cosir i jo! una abraçada

      Elimina
  2. ostres, t'ha quedat xulissim!!! vaia vaia, quina artista estas feta, no sabia que se't donaven tant be aquestes coses!! m'agrada moltissim!!!

    un petonet guapa!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. GRàcies ! Marta jo tampoc pensava que se'm donaven bé aquestes coses però sens dubte és qüestió de practicar, insistir i perdre la por...per provar que no quedi...i si em queda un nyap doncs orgullosa del meu nyap! una abraçada guapa

      Elimina
  3. Quina tela més divertida! T'ha quedat genial! Sembla que ja sou amigues la màquina de cosir i tu jejeje Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajajaj gràcies, jo de moment no diria amigues, diguem que som conegudes i de moment no ens caiem malament jajaja però crec que per a una amistat encara falta molt! una abraçada

      Elimina
  4. OStres Mabel, t'ha quedat un delantal super maco i a més super original!. M'encanta la idea, si es que estás feta tota una artista!, jo segur que ho probo i enlloc de sortir-me un delantal em surt un drap de cuina i mal fet jajaajaja. Un petó maca i bon cap de setmana!

    ResponElimina
    Respostes
    1. No dona, però si a tu no se't resisteix res! n'estic segura que si ho intentessis de ben segur que et surtiria genial...i si no queda perfecte tampoc passa res és la gràcia d'estar fet a mà! una abraçada guapa

      Elimina
  5. Ja veuràs com aniràs perdent la por a la màoquina de cosir. El davantal és xulíssim!!! A veureamb què ens tornes a sorprendre.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies això espero anar-li perdent la por a poc a poc, perquè de coses al cap ja me'n ronden per fer! ja estic mans a la massa amb els proper projecte a veure si el puc enllestir aviat! una abraçada

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT