dissabte, 23 d’abril del 2016

UN DRAC MOLT EIXERIT!

Bon dia, bé potser hauria de dia bona diada que és el que més s’escau avui!
Com bé us vaig anunciar aquesta setmana llenço la casa per la finestra i publico tres dies. Ara no us acostumeu , que de moment amb els dos dies a la setmana en que ho faig habitualment ja en tinc prou ( això sempre i quan els compleixi ...que a vegades no me’n surto!)

Però avui em feia especial il·lusió publicar, i ensenyar-vos un nou projecte que va molt relacionat amb Sant Jordi. 

Ja sabeu que la Singer i jo sembla que serem companyes d’aventures ben avingudes. Així que vam pensar que, què millor per celebrar aquesta festa , que crear el nostre propi drac? A més no volíem fer un drac qualsevol,volíem fer un drac divertit, dolç, fet a mà i amb amor, el primer drac per a un petit cavaller que em té el cor robat (amor de padrina).

Així que , com bé sabeu, vaig tirar del dibuixant de casa perquè em fes algun drac bonic. Mirant per internet li vaig comentar alguns dracs que m’agradaven i que veia factibles de cosir. Perquè una cosa és el dibuix i l’altra la tela, i jo sóc novella! Cal ser realistes.

Aquest va ser el dibuix escollit, al que vaig fer alguna adaptació. Vaig eliminar la rosa, els braços i les dents (pobre drac va perdre tota la dentadura de cop!).


Un cop la plantilla va estar a punt la vaig situar a sobre del body on volia fer l’aplicació i vaig aprofitar per situar amb agulles la dent de rata vermella que faria de punxes del drac. Després vaig treure la plantilla i vaig embastar la dent de rata perquè no és mogués.
Amb la dent de rata fixada, vaig planxar l’aplicació i a cosir! Com sempre vaig tenir algun que altre entrebanc, hi va haver una etiqueta “malparideta” (disculpeu la paraula però és que és la més suau que li vaig malparlar!) que em va fer cosir les dues parts del body a la cua, però me’n vaig adonar ràpid i ho vaig poder arreglar fàcilment.


Un cop tot cosit van venir els detalls: els ulls, les potes... que no em van quedar perfectes però prou dignes!
El trosset de dent de rata que sobrava vaig pensar que era una llàstima tallar-la. Així que la vaig posar cal al darrera del body i en un primer moment vaig decidir fer- hi una rosa. Com diu la llegenda de la sang del drac en nasqué un roser. 

Però no tenia molt clar com fer-la, i no n’hi havia cap que quedes com jo volia. Al final vaig fer un cor amb tela de roses, d’aquesta manera les roses hi eren presents i l’amor que desprèn aquesta festa també!

I aquí el teniu acabat el meu drac de SANT JORDI ! Què us sembla? Us ha agradat? Jo n’estic enamorada d’aquest drac tan dolç.
Us desitjo que gaudiu molt del dia: compreu i regaleu roses, llibres i sobre tot regaleu somriures i petons que un dia com avui bé s’ho mereix! 

13 comentaris:

  1. És un drac súper encantador i la pensada del cor, queda genial.
    Les etiquetes és el que tenen que són una mica traïdores i moltes vegades fan males passades.

    Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies entrepunts! si si, ja he descobert que les etiquetes són d'allò més punyeteres! a la propera estaré preparada!

      Elimina
  2. M'encanta el drac, és molt dolç, no fa gens de por! La singer i tu, cada cop més amigues.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No, no la veritat és que no és un drac massa ferotge...però si que queda ben divertit! una abraçada

      Elimina
  3. Marta, t ha quedat molt bé i m encanta aquesta drac es molt dolç.

    ResponElimina
  4. Marta, t ha quedat molt bé i m encanta aquesta drac es molt dolç.

    ResponElimina
  5. Xulíssim!! T'ha quedat molt simpàtic i rialler :)) Espero que hagis passat un feliç Sant Jordi! Una abraçada!

    ResponElimina
  6. Xulíssim! ets una artista, com m'agradaria a mi saber fer cosetes així... però quasi que val més que me n'oblidi i em dediqui a la cuina ;). Un petó!

    ResponElimina
    Respostes
    1. No et pensis Eva tot és posar-s'hi! si et pica el cuquet perquè no intentar-ho mai se sap! una abraçada

      Elimina
  7. Noia ja t'ho vaig dir al pinterest però ara que m'ho he mirat detingudament ets una artista i m¡ha encantat la idea de la cua amb el cor al final.... Super bona pensada!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies em fa molta il·lusió venint de tu perquè m'encanten les coses que fas. una abraçada

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT