dimecres, 13 de juliol del 2016

CORONA I SAMARRETA D'ANIVERSARI

Avui us porto un nou projecte de costura,
Si la Singer i jo estem “on fire” això és un no parar. Aquestes setmanes no em paren de venir projectes al cap que tinc ganes de fer i projectes que ja he fet abans però que repeteixo perquè m’encanten. En tinc uns quants per ensenyar-vos, però a poc a poc, després de l'un l’altre.

El projecte d’avui és molt especial, ja que va ser un regal per a un petit príncep que em té el cor robat. Doncs bé aquest xic tan guapo i eixerit (no puc ser imparcial sóc una padrina enamorada del seu fillol) feia el seu primer any de vida i els seus pares preparaven festa grossa amb els amics, així que ho vaig tenir clar…calia preparar la indumentària adequada.

I un bon aniversari no es pot celebrar sense una corona que et mostri com el rei de la festa. En aquest cas vaig optar per una tela amb fons blanc i estrelletes de colors i un biaix vermell per la part inferior.
Al centre de la corona no hi podia faltar un quadrat de tela de pissarra per a poder posar-hi el numero. Va quedar una corona divertidíssima i molt dolceta.

Ara bé , un primer aniversari cal celebrar-lo amb tots els ets i uts, així que no podien faltar-hi el número 1 i els globus. Per aquest motiu vaig cosir-li a conjunt una samarreta amb aplicació amb la tela a conjunt de la corona.
Aquí us deixo com va quedar tot plegat! Ja us dic ara que a la foto no es pot apreciar que guapo i feliç estava amb la samarreta, la corona i el seu pastis d’aniversari, el petit protagonista!
Tampoc us podeu imaginar si van xalar els grans posant-se la corona i escrivint els seus numeros! jajaja 

Què us ha semblat el conjunt? us agrada?

10 comentaris:

  1. Les corones triomfem sempre i si és amb una tela d'estrelles tan xula com aquesta encara més! Es nota que la Singer i tu ja esteu en plena fase d'amor-amor!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si ho he de reconeixer ens estimem força. La tela amb estrelletes sempre queda bonica! una abraçada

      Elimina
  2. Ohhhhh pero quina passada!, m'encanta i a mes a mes ho veig un regal super original i divertit. Sens dubte, tu i la singer heu fet uns avanços increíbles! Un petonàs maquisima!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si és un regalet molt dolcet per a celebrar el primer aniversari d'un petit homenet. Una abraçada

      Elimina
  3. Un conjunt xulíssim!! Segur que va gaudir molt amb la corona. Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si va estar encantat! no es treia la corona per res del món. una abraçada

      Elimina
  4. Quina monada!!! El teu fillol devia estar súper content amb aquesta xulada de corona i samarreta que li has preparat.. Nena, ja veig que tu i la Singer us heu convertit en inseparables!!!
    Petonàs

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si estava super content! i jo contentíssima d'haver fet feliç al meu petit tresor. una abraçada

      Elimina
  5. Però que xulooooo!!!!
    Si es que tenir una padrina així no te preu!
    Segur que va estar feliç amb el seu regal i ben orgullos de la seva corona!
    D'aquí un mes en Biel també ferà un any...estic per contratar-te, jiji!!!
    Un petonet i molt bon cap de setmana!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Caram un anyet ja! com passa el temps, segur que fareu festa grossa. La corona és una cosa que al nens els encanta per celebrar l'aniversari i estan tan guapos.Jajaja si en vols una només m'ho has de dir ja ho saps! una abraçada

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT