dijous, 8 de setembre del 2016

SAMARRETA REVERSIBLE

Bé ja tenim el dijous aquí i avui em ve de gust ensenyar-vos un nou projecte de costura. De fet aquest estiu, malgrat que el bloc ha estat unes setmanetes de vacances, la Singer i jo no hem parat quietes. A poc a poc ja us aniré ensenyant els projectes que he dut a terme.

Avui us porto una samarreta molt estiuenca, que a més resulta molt pràctica . La idea de fer una samarreta reversible em va encantar ja que és una peça de roba que té molta versatilitat. Pots escollir dur-la d’un costat o d’un altre ,segons : l’ humor, la roba que portes o l’ inspiració del dia.
A més en aquest cas va ser un regalet per una petita  gran campiona a la que m’estimo molt. 
Per cosir-la vaig escollir dues teles estampades amb un toc retro. A més us diré que la tela blava de les flors va ser una d’aquelles teles que des del moment en que la vaig veure vaig tenir clar que havia d’utilitzar-la en algun projecte. No sé si us passa a vosaltres però a vegades hi ha teles que sembla que et cridin “COMPRA’M, COMPRA’M” i és clar, jo intento fer-me la sorda, però al final acabo caient en la temptació.

I en el cas d’aquestes teles ja veureu més endavant que les vaig fer servir en un altre projecte. Quan una cosa m’agrada, m’agrada molt!

La costura de la samarreta  em va resultar senzilla ja que es fa tot d’una sola peça. Vaig tenir una mica de dubte a l’hora de posar els snaps per a la part dels tirants, ja que no em decidia amb el color. Sort de la vostra ajuda a Instagram que va ser ideal per a aclarir-me. Al final vaig optar per snaps de color vermell, donaven més vida i destacaven més.
 Doncs aquí teniu la samarreta reversible. Què us sembla? Us agrada com ha quedat?



10 comentaris:

  1. Uuuooohhhh!! Es molt txula Marta!! Aquest tipus de "samarreta" la tinc a la llista

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs ja veuras que és un pim pam de cosit Mariona. Només has d'animar-te!

      Elimina
  2. Wow quina passada!!!! Jo fa dies que tinc el tuto preparat però mai acabo de posar-m'hi... I m'encanta les teles que has escollit!!!! Genial.
    Ptons,,,,,

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs és trobar el moment, segur que a les teves mans queda una samarreta fantàstica! Una abraçada

      Elimina
  3. woooooo!!!!!, m'encanta la idea!!, la veritat es que veure-us fent aixo i sembla tant fàcil! i jo em poso davant la maquina de cosir i no hi ha manera jajaja. pero bè ho seguiré intentant. Segur que la seva destinataria esta encantadísima, ja que en lloc d'una samarreta en te dues!. Un petonàs maquisima.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Als principis tot costa i sembla molt dificil però a poc a poc es va perdent la por i poden més les ganes de fer coses noves. No et rendeixis. Si la veritat es que tan la peque com la mare estan encantades.
      una abraçada

      Elimina
  4. carai, t'estas convertint en una modista experta ja!! i en molt poc temps, que aixo si que te merit!

    esta molt be aquesta samarreta, has tingut una idea estupenda! enhorabona! :)

    un petonet!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jjaja dona la paraula modista em queda molt gran! però si que és veritat que en poc temps he millorat molt! una abraçada

      Elimina
  5. Xulíssima i molt original!! Molt maques les teles que has utilitzat. Petons!

    ResponElimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT