dilluns, 14 de novembre del 2016

RECEPTES AMB MOLT DE GUST: OUS AL FORN AMB ESPINACS

Bona nit,
Comencem dilluns i com no podia ser d’una altra manera ho fem amb una nova recepta!   Ja sé que us en dec una de la setmana que vaig estar KAO total però ja us la posaré no patiu. Avui us porto una recepta ràpida i pràctica ideal per dur-la a la carmanyola.
Perquè no sé vosaltres, però a mi m’avorreix molt portar sempre el mateix al tupper i m’agrada innovar i provar coses noves. A més a més la recepta que us porto avui és un plat únic ja que té la verdura i la proteïna tot en un. Sóc molt fan dels plats únics ja que no disposo de molt de temps a l’hora de dinar i així amb un plat faig el fet. No oblidem que el dia a dia tots anem de cul axií que si a sobre és una recepta fàcil i senzilla  de fer , ja és PERFECTE!
La recepta d’avui: OUS AL FORN AMB ESPINACS

Som-hi !preneu nota dels ingredients:
Comencem la recepta!
En primer lloc saltegem els espinacs en una paella amb unes gotetes d’oli a foc mig.  Evidenment si els espinacs  que utilitzeu són frescos haureu de bullir-los primer (penseu a posar-ne més quantitat ja que redueixen molt), jo en aquest cas he utilitzat espinacs congelats.
 Mentre els espinacs van coent netegem els xampinyons i els laminem  en 4 o 5 làmines cadascun. Un cop tallats els afegim a la paella, els remenem amb els espinacs i els deixem coure plegats amb un bon raig de vi blanc.
Quan tinguem els espinacs i els xampinyons saltejats (no cal coure’ls molt perquè aniran al forn) els posem en un recipient de vidre per anar al forn.
Ara afegim a sobre els espinacs un grapadet de formatge ratllat i dos ous crus per persona. Salpebrem els ous i ja ho podem posar al forn, uns 15 minutets a 175 º.
I aquí els teniu els nostres OUS AL FORN AMB ESPINACS.  No hem digueu que no fan una pinta deliciosa. Com heu vist és una recepta fàcil, ràpida i senzilla.
Espero que us animeu a provar-ho! I em digueu què tal!
Ara recordeu nova recepta el dilluns 28 de Novembre! 

8 comentaris:

  1. Ostres nena, aixo fa una pinta que es massa!!!, la veritat es que no soc molt fan dels espinacs pero reconec que s'han de menjar de cuant en cuant. Aixi que, me l'apuntu perque m'encanta la pinta que te!. Un petonàs maquisima.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si no t'agraden massa els espinacs també pots fer-ho només amb els xampinyons també pot quedar bo. Una abraçada

      Elimina
  2. Doncs, et dono tota la raó del món! Van una pinta estupenda i un d'aquells plats que has de provar si o si, així que ja et diré que tal han sortit! Petons i contenta de que tornis a apareixer per aquí jjjjj

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies guapa jo també contenta de ser-hi. Ja em diras com et surtis quan ho intentis! una abraçada

      Elimina
  3. Quina bona pinta ;)
    Hummm ara ja la boca se'm fa aigua, i si a la recepta si afegim una mica de panses i pinyons ... hummmm ja te remueres .... es nota que és hora de prendre un refrigeri.
    Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. ohh segur que quedaria rebé amb panses i pinyons perquè els espinacs i lliguen a la perfecció... ho provaré se'ns dubte! Una abraçada

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT