Bona nit,
Comencem dilluns i
com no podia ser d’una altra manera ho fem amb una nova recepta! Ja sé
que us en dec una de la setmana que vaig estar KAO total però ja us la posaré
no patiu. Avui us porto una recepta ràpida i pràctica ideal per dur-la a la
carmanyola.
Perquè no sé
vosaltres, però a mi m’avorreix molt portar sempre el mateix al tupper i m’agrada
innovar i provar coses noves. A més a més la recepta que us porto avui és un
plat únic ja que té la verdura i la proteïna tot en un. Sóc molt fan dels plats
únics ja que no disposo de molt de temps a l’hora de dinar i així amb un plat
faig el fet. No oblidem que el dia a dia tots anem de cul axií que si a sobre
és una recepta fàcil i senzilla de fer ,
ja és PERFECTE!
La recepta d’avui: OUS
AL FORN AMB ESPINACS
Som-hi !preneu nota
dels ingredients:
Comencem la recepta!
En primer lloc saltegem els espinacs en
una paella amb unes gotetes d’oli a foc mig.
Evidenment si els espinacs que
utilitzeu són frescos haureu de bullir-los primer (penseu a posar-ne més
quantitat ja que redueixen molt), jo en aquest cas he utilitzat espinacs
congelats.
Mentre els espinacs van coent netegem
els xampinyons i els laminem en 4 o 5
làmines cadascun. Un cop tallats els afegim a la paella, els remenem amb els
espinacs i els deixem coure plegats amb un bon raig de vi blanc.
Quan tinguem els espinacs i els
xampinyons saltejats (no cal coure’ls molt perquè aniran al forn) els posem en
un recipient de vidre per anar al forn.
Ara afegim a sobre els espinacs un
grapadet de formatge ratllat i dos ous crus per persona. Salpebrem els ous i ja
ho podem posar al forn, uns 15 minutets a 175 º.
I aquí els teniu els
nostres OUS AL FORN AMB ESPINACS. No hem
digueu que no fan una pinta deliciosa. Com heu vist és una recepta fàcil,
ràpida i senzilla.
Espero que us animeu
a provar-ho! I em digueu què tal!
Ara recordeu nova
recepta el dilluns 28 de Novembre!
Mmm quina Bona pinta, la fare segur.
ResponEliminaDoncs ja em diràs que tal! una abraçada guapa
EliminaOstres nena, aixo fa una pinta que es massa!!!, la veritat es que no soc molt fan dels espinacs pero reconec que s'han de menjar de cuant en cuant. Aixi que, me l'apuntu perque m'encanta la pinta que te!. Un petonàs maquisima.
ResponEliminaSi no t'agraden massa els espinacs també pots fer-ho només amb els xampinyons també pot quedar bo. Una abraçada
EliminaDoncs, et dono tota la raó del món! Van una pinta estupenda i un d'aquells plats que has de provar si o si, així que ja et diré que tal han sortit! Petons i contenta de que tornis a apareixer per aquí jjjjj
ResponEliminaGràcies guapa jo també contenta de ser-hi. Ja em diras com et surtis quan ho intentis! una abraçada
EliminaQuina bona pinta ;)
ResponEliminaHummm ara ja la boca se'm fa aigua, i si a la recepta si afegim una mica de panses i pinyons ... hummmm ja te remueres .... es nota que és hora de prendre un refrigeri.
Una abraçada
ohh segur que quedaria rebé amb panses i pinyons perquè els espinacs i lliguen a la perfecció... ho provaré se'ns dubte! Una abraçada
Elimina