dissabte, 31 de desembre del 2016

Fent balanç del 2016

Acabem l’any i per fer balanç del 2016 què millor que comprovar si hem complert els propòsits que ens vam proposar per anar assolint durant l’any. Anem a recordar quins eren els meus propòsits per aquest any:

1.-  SABER-ME GESTIONAR DE MANERA MÉS EFICIENT i SABER DIR NO!
Aquest era un propòsit repetidor de l’any anterior, d’aquest que vas arrossegant però puc dir amb rotunditat que em podria puntuar amb un assolit satisfactoriament.
Durant aquest any crec que he sabut mantenir-me més forta en les situacions que succeeixen al meu entorn, i he aconseguit que m’afectin molt menys i en poques ocasions m’han fet trontollar,  i fins i tot quan ha succeït no ha estat amb la força que ho feien abans...  El que tinc clar és que al 100 per 100 mai assoliré aquest objectiu perquè és evident que  són avantatges o desavantatges de ser com sóc. Però si que les passes que he fet endavant ja no les recularé.
Sobre el tema de saber dir que no a aquelles coses que no em fan bé n’he aprés força i n’estic més que orgullosa.

2.- CUIDAR-ME I MIMAR-ME UNA MICA.
Aquest propòsit ha estat un propòsit globus ja que vaig començar l’any amb fermesa però amb els últims més m’he anat desinflant així que aquest és un ferm candidat a repetidor. Sobretot el tema de fer esport que és la meva creu!

3.- GESTIONAR BÉ EL TEMPS I TROBAR MOMENTS PER GAUDIR AMB TOTS AQUELLS QUE ESTIMO.

Aquest propòsit l’he assolit més que satisfactòriament i és que en el temps lliure he sabut gestionar-me bé i aprofitar al màxim tots els moments amb aquells que m’estimo.

4.- TIRAR PROJECTES NOUS ENDAVANT.
 Aquest diguem que només l’he començat a caminar, ha estat l’objectiu que sincerament m’ha quedat més oblidat!  Encara em ronden pel cap petits projectes nous, alguns fa anys que hi cavil·lo però sincerament no he trobat ni tan sols el moment per pensar-hi. Així que aquí va un futur objectiu repetidor.

5.- SER CONSTANT EN LES PETITES COSES DEL DIA A DIA.
Ai la constància en el dia a dia. Aquest objectiu va començar fort però en els últims mesos el cansament li ha guanyat la batalla i sobretot pel que fa al bloc que ha anat una mica de rodes a pilars, així que un repetidor en marxa.

En resum podria dir que el 2016 ha estat un any força profitós! Ara ja em toca pensar bé quins propòsits em plantejo per al nou any...en uns dies us informo!



I vosaltres heu complert els vostres propòsits del 2016?

4 comentaris:

  1. Molt bé els teus propòsits assolits!!! El que hem de fer és gaudir de la vida i dels bons moments i no obsessionar-nos amb el que no hem pogut aconseguir perquè segur que hem aconseguit coses millors que n'hi ens havíem proposat...
    Feliç any 2017!!!!!!
    Ptons,

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hi tant el fet de fer balanç no vol dir que em preocupi o m'obssesioni pels objectius que no he pogut aconseguir, estic contenta amb els petits passos i els aprenentatges que faig cada dia! Una abraçada guapa

      Elimina
  2. Bon any nou i molts ànims en els teus propòsits. Jo fa temps que no me'n faig però m'has donat idees. Potser m'animo, que encara hi sóc a temps;) Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bé aquests són els propòsits de l'any passat, aquest any ho he tornat a fer. No es tracta de tornar-se ximple per aconseguir-los però és bo proposar-se fites i reptes! Una abraçada

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT