Bona nit,
Comencem setmana i dilluns després del pont en què a més a més de fer feina, també he pogut descansar i molt en
fantàstica companyia. Avui us porto una nova recepta que en aquest cas us vaig
anticipar en el post en què us presentava el calendari d’advent de casa d’aquest
any. I és que la recepta d’avui és el
farciment comestible del nostre calendari.
La recepta d’avui: ROQUES
DE XOCOLATA
Som-hi !preneu nota
dels ingredients:
El primer que us he
de dir és que de roques de xocolata se’n poden fer de molts tipus, amb molts
farcits, però jo aquesta vegada m’he decantat per els fruits secs.
Comencem la recepta:
La manera de dur a terme la recepta és més que senzilla. En
primer lloc trossegem al xocolata, la posem al microones i la desfem.
*El temps per desfer la
xocolata dependrà de la potència del microones. Jo us recomano que feu
intervals de 30 segons per tal que la xocolata se us vagi desfent i pugueu
evitar que es cremi.
Un cop desfeta la xocolata afegim les avellanes trossejades i les nous trossejades. En el meu cas vaig fer roques de dos gustos unes de xocolata blanca i nous i les altres de xocolata negra i avellanes. Quan les tenim dins el bol remenem bé
perquè la xocolata embolcalli bé la fruita seca .
Ara servint-nos de dues culleres anem tirant la xocolata amb la fruita seca a "pegots" sobre una safata. Us dic a pegots perquè no cal esmerar-s'hi massa , com més imperfectes millor. Recordeu que a la natura les roques no són ni perfectes, ni iguals entre si.
*Si folrem la safata amb paper de forn un cop les avellanes
estiguin fredes serà més fàcil desenganxar-les.
Ja només ens queda esperar que es refredin i recollir les roques tot estirant el paper.
No patiu amb el paper de forn cauen soles! Les podeu guardar en un pot o capsa
hermètica i aguanten perfectament una temporadeta llarga o com ha estat el nostre cas col·locar-les al calendari d'advent. Ara ja us dic que si
les feu no us podreu resistir i volaran ràpid!Comprovareu que és una
recepta fàcil i ràpida.
Què us semblen? Us animeu a posar roques a la vostra vida?
La propera recepta el 9 de gener passades les festes!
Hi ha poques receptes tan fàcils i tan resultones a la vegada, veritat? són boníssimes, aquestes roques, i mentre en tens davant és impossible deixar de menjar-ne!! un petó!
ResponEliminaSi tota la raó aquestes receptes, fàcils, senzilles i resultones sempre van bé! Una abraçada
EliminaJa ho vam comentar: la xocolata com la música són imprescindibles. Així que me l'apunto. Mmm...
ResponEliminaI tant ambdues coses són crucials. Una abraçada
Eliminammmmm! Boníssimes!! I rapidíssimes de fer :))
ResponEliminaSi estan boníssimes i en un plis plas les tens enllestides. Una abraçada
EliminaNyam nyam ara mateix faria un mos al de xoco blanc ^_^
ResponEliminaJajaja blanc, negre amb llet qualsevol tipus de xocolata sempre va bé! Una abraçada
EliminaJa quan vaig veure la foto al IG vaig pensar que les havia de fer si o si aquestes roques però ara, veient que fàcil és fer-les, em dedicaré el cap de setmana a fer-les amb la princesa.
ResponEliminaMoltes gràcies per compartir!!!!!!!!!
Petons mil!
Que bé ! me n'alegro que t'animis a fer-les. Ja em diràs que tal et queden. Una abraçada
Elimina