dimecres, 28 de desembre del 2016

Pack Benvinguda Nadó

Ja fa uns dies us ensenyava la primera part d’un pack molt especial que vaig preparar per donar la benvinguda al petit Roc. El primer que us vaig ensenyar va ser el body personalitzat amb la bandana futbolera el podeu trobar en aquest link http://aventuresidesventuresdels30.blogspot.com.es/2016/11/conjunt-futboler-reus-deportiu.html
La segona part del pack us l’ensenyo avui i es tracta de la part més pràctica. Volia fer quelcom que fos útil a la mare i al petit. A més a més que ho poguessin fer anar en el seu dia a dia, així que em vaig decidir per un canviador plegable amb una bosseta sobre a conjunt per dur-hi:  la muda, els bolquers, les tovalloletes … bé el que volguessin.
Per a escollir les teles em vaig decantar per uns colors suaus, i tot i saber el sexe del petit vaig fugir del clàssic blau i vaig optar per un verd. En el meu cas dues teles amb estampats verds: una amb estrelletes i l’altre amb ratlles.

Malgrat que de seguida vaig tenir la meva elecció clara, a mitja elaboració del regal em van entrar els dubtes. I si als pares no els agrada el verd? I si són més d’un altre color? Així que vaig enviar un wats amb un tros de tela, i en dir-me que els encantava que el seu cotxet era verd, vaig pensar que l’havia encertat de ple.

El canviador el vaig teixir amb la tela blanca amb estrelletes verdes per fora i amb tovallola plastificada a la part de dins en color blanc. Per tancar-lo vaig optar per una tira de velcro.




Pel que fa a la bossa-sobre vaig utilitzar la mateixa tela d’estrelles verdes per fora, però a dins enlloc de posar-hi una tela llisa em va semblar més adequat posar-ne una d’estampada també, ja que donava un toc més divertit. Per tancar la bossa que millor que un xec d’estrella del mateix color?

Per acabar em va fer il·lusió improvisar un núvol de peluix amb ambdues teles verdes perquè el petit es pogués entretenir mentre li canviaven el bolquer.

I aquí teniu tot el pack complet que us sembla? Us agrada? Els seu destinataris van quedar encantats i per mi va ser un plaer preparar-lo amb tot l'amor del món.


4 comentaris:

  1. El núvol m'encanta i la tria del color és molt encertada per fugir del blau.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Me n'alegro que t'agradi no volia fer el típic blau que s'associa als nens. I el núvol va ser una inspiració d'últim moment! Una abraçada

      Elimina
  2. M'encanta tot artistassa!!!!!!!!!!!!!
    El núvol m'ha enamorat...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si el núvol té el seu toc encantador! a mi també em va agradar molt fer-lo! Una abraçada

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT