dilluns, 12 de desembre del 2016

Receptes amb molt de gust: ROQUES DE XOCOLATA

Bona nit,
Comencem setmana i  dilluns després del  pont en què a més a més de fer  feina, també he pogut descansar i molt en fantàstica companyia.  Avui us porto una  nova recepta que en aquest cas us vaig anticipar en el post en què us presentava el calendari d’advent de casa d’aquest any. I és que la recepta d’avui  és el farciment comestible del nostre calendari.
La recepta d’avui: ROQUES DE XOCOLATA
Som-hi !preneu nota dels ingredients:

El primer que us he de dir és que de roques de xocolata se’n poden fer de molts tipus, amb molts farcits, però jo aquesta vegada m’he decantat per els fruits secs.

 Comencem la recepta:
La manera de dur a terme la recepta és més que senzilla. En primer lloc trossegem al xocolata, la posem al microones i la desfem.
*El temps per desfer la xocolata dependrà de la potència del microones. Jo us recomano que  feu intervals de 30 segons per tal que la xocolata se us vagi desfent i pugueu evitar que es cremi.
Un cop desfeta la xocolata afegim les avellanes trossejades i les nous trossejades. En el meu cas vaig fer roques de dos gustos unes de xocolata blanca i nous  i les altres de xocolata negra i avellanes. Quan les tenim dins el bol remenem bé perquè la xocolata embolcalli bé la fruita seca .

Ara servint-nos de dues culleres anem tirant la xocolata amb la fruita seca a "pegots" sobre una safata. Us dic a pegots perquè no cal esmerar-s'hi massa , com més imperfectes millor. Recordeu que a la natura les roques no són ni perfectes, ni iguals entre si.
*Si folrem la safata amb paper de forn un cop les avellanes estiguin fredes serà més fàcil desenganxar-les.

Ja només ens queda  esperar que es refredin i recollir les roques tot estirant el paper. No patiu amb el paper de forn cauen soles! Les podeu guardar en un pot o capsa hermètica i aguanten perfectament una temporadeta llarga o com ha estat el nostre cas col·locar-les al calendari d'advent. Ara ja us dic que si les feu no us podreu resistir i volaran ràpid!Comprovareu  que és una recepta fàcil i ràpida. 
Què us semblen? Us animeu a posar roques a la vostra vida?
La propera recepta el 9 de gener passades les festes!

10 comentaris:

  1. Hi ha poques receptes tan fàcils i tan resultones a la vegada, veritat? són boníssimes, aquestes roques, i mentre en tens davant és impossible deixar de menjar-ne!! un petó!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si tota la raó aquestes receptes, fàcils, senzilles i resultones sempre van bé! Una abraçada

      Elimina
  2. Ja ho vam comentar: la xocolata com la música són imprescindibles. Així que me l'apunto. Mmm...

    ResponElimina
  3. Respostes
    1. Si estan boníssimes i en un plis plas les tens enllestides. Una abraçada

      Elimina
  4. Nyam nyam ara mateix faria un mos al de xoco blanc ^_^

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaja blanc, negre amb llet qualsevol tipus de xocolata sempre va bé! Una abraçada

      Elimina
  5. Ja quan vaig veure la foto al IG vaig pensar que les havia de fer si o si aquestes roques però ara, veient que fàcil és fer-les, em dedicaré el cap de setmana a fer-les amb la princesa.
    Moltes gràcies per compartir!!!!!!!!!
    Petons mil!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Que bé ! me n'alegro que t'animis a fer-les. Ja em diràs que tal et queden. Una abraçada

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT