dilluns, 12 de juny del 2017

RESTAURANTS AMB MOLT DE GUST: WAKOGORO

Ja tenim el dilluns aquí i comencem setmana!
Com bé sabeu avui toca nova recepta de cuina a la secció amb molt de gust, però aquesta setmana en lloc de portar- vos una nova recepta us vull recomanar un restaurant.
Tenint en compte que tot va relacionat amb el mateix sentit el gust i amb el mateix món, que és el culinari.  Com ja us vaig explicar aquí vaig trobar idoni definir la secció de manera que de tant en tant, quan s’escaigués, en lloc de dur el nom de “receptes amb molt de gust” sota el títol de “restaurants amb molt de gust” trobaríeu les meves descobertes gastronòmiques pel país.
Així que avui us presento el meu nou suggeriment gastronòmic. Podeu llegir els anteriors aquí i aquí. Com bé veieu només us recomano algun lloc si a nosaltres ens ha agradat molt i/o ens ha sorprès.

Aquest és un restaurant que vam descobrir buscant un restaurant de cuina japonesa tradicional a Barcelona que anés més enllà del típic sushi que podem trobar a qualsevol lloc. La cuina japonesa tradicional té plats boníssims que sovint costen de trobar.

Nom:
WAGOKORO
Localitat:
Barcelona
Web:
http://www.wagokoro.es/

Només entrar ens trobem amb un restaurant petit amb una decoració sobria i senzilla, amb un  ambient íntim i una sensació de calma i relax. Abans de seure ja tens la sensació que hi menjaràs molt a gust i que el ritme del sopar serà tranquil i sense presses.
 


Ara toca el moment de menjar, ens trobem davant d’una carta  curta en què es poden triar tres opcions de menú. El menú el van canviant cada dues o tres setmanes segons els productes de  la temporada.
Nosaltres vam optar per agafar el menú degustació complet, ja que volíem assaborir tota la carta. A partir d’aquest moment ja només cal anar esperant a què els plats vagin sortint i ens vagin sorprenent a poc a poc!
Us poso una mostra d'alguns dels plats que vam menjar.



 
Us asseguro que vam gaudir d'un sopar deliciós, això si, el preu no és  gens econòmic. Diguem que no és un restaurant per anar cada setmana però val molt la pena. Només tastar el primer plat va ser un plaer pel paladar. Si el voleu provar recordeu que és un restaurant molt petit i si sou de fora com és el nostre cas més val tenir la reserva feta per a assegurar-vos tenir lloc.
Nova recepta dilluns 26 de juny!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT