divendres, 12 de gener del 2018

CORONA I PISSARRA PER L'ONA

Acabem setmana i ho fem amb un nou projecte de costura. La veritat és que en tinc uns quants per ensenyar-vos últimament la pobre màquina està que no para, però a poc a poc espero poder mostrar-vos -els tots. En aquesta ocasió és un projecte d’aquells que m’agrada cosir, perquè serveixen per celebrar el primer aniversari d’una petita. I és que el primer any és un data ben important i que millor que fer-ho amb un toc handmade.
La Vanessa (la mare de la petita Ona) tenia molt clar que per celebrar l’aniversari de la petita volia una corona i que a més volia amb unes teles a conjunt una pissarra enrotllable.
A l’hora d’escollir les teles vaig buscar-ne dues que lliguessin en el color però que cadascuna d’elles tingues la seva pròpia personalitat.
En el cas de la corona vaig escollir una tela amb fons blanc i topets de colors alegres (grocs, magentes, blaus, vermells...) combinats amb un biaix vermellós. M’agrada que les corones tinguin estampats alegres, ja que, què millor per celebrar un aniversari?



Pel que fa a la pissarra em vaig decidir per una tela molt divertida amb fons blanc i un estampat d’ocells tropicals, combinada amb un biax vermell.
Aquí teniu com van quedar. Una corona i una pissarra enrotllable que l’Ona ja gaudeix a casa.

Jo encantada d’haver-les fet i feliç d’haver vist la cara de contenta que va fer la seva destinatària. 

4 comentaris:

  1. L'Ona devia estar guapíssima amb la corona!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si hi tant! estava reguapa i és que en aquesta edat estan bonics amb tot però amb corona d'aniversari encara més. Una abraçada

      Elimina
  2. Una monada! M'encanten les robetes que has triat!

    ResponElimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT