dilluns, 8 de gener del 2018

SLOW LIFE

Aquí em teniu traient les teranyines, passant el drap de la pols i posant una mica d’ordre al bloc. Després d’uns dies amb el bloc tancat per vacances tornem a la càrrega. Normalment a final d’any sempre faig el balanç de l’any anterior. Com ha anat? he aconseguit els propòsits que pretenia ?en què penso que he fallat? que puc donar com a fet?.A més sempre us comento els propòsits que m’he fet per aquest nou any que acabem de començar. Què em plantejo? Quins projectes tinc? Què vull millorar o canviar?
Aquest any però, he decidit fer-ho una mica diferent. Ja sabeu el que diuen renovar-se o morir.
Siguem realistes hi ha propòsits d’aquells que els arrossegues d’un any a l’altre i no hi ha manera de complir-los i que per tant són els pobres repetidors. Així que aquest any no em ve de gust explicar-vos els propòsits que em plantejo, sinó que, he decidit que durant l’any us comunicaré aquells que ja he assolit i que ja he fet meus! Els que podré dir que ja puc tatxar de la llista. Tan a nivell personal com en aquest món virtual.
El que tinc clar és que una de les meves màximes d’aquest any serà la SLOW LIFE. Sí,la vida lenta, gaudint dels moments. Amb això no vol dir que jo pari quieta (sóc un nervi i inquieta de mena) el que no faré és anar amb la soga al coll atabalada per arribar a tot arreu per auto-obligacions que jo mateixa m’he imposat a part de les que el dia a dia ja ens imposa.

Així que «piano , piano» , « a poc a poc i bona lletra». A nivell del bloc pretenc mantenir les dues publicacions a la setmana però sense pressió...si hi són bé i sinó doncs també. SLOW LIFE implica parar, mirar i pensar.

Una abraçada ens veiem el dijous!


7 comentaris:

  1. Bon any reina!!! Que be que t'animis a la vida del slow life! Nosaltres ja fa un temps que l'apliquem, bueno suposo que ja ho haureu vist que no hi som gaire per les reds socials ni pel blog, pero penso que primer s'ha d'estar be amb un mateix i despres complaure als altres aixi que.... ja saps que hi serem per aqui! Un petonas i disfruta del nou any!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si crec que tots ens hauriem d'animar a aquesta vida. Tens tota la raó primer cal estar bé amb tu mateix i després complaure la resta. Un petonet guapa

      Elimina
  2. Bon any i bons propòsits! Hi ha fites que va bé mantenir amb secret, es compleixen abans 😉 Prendre's les coses amb calma és un molt bon plantejament! Que tinguis molt bon 2018!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tota la raó del món si no els dius sovint les duus a terme amb més força. Amb calma i tranquilitat sempre surt tot millor. Una abraçada

      Elimina
  3. M'encanta l'objectiu de l'slow life! M'hi apunto, tot i que no sera fàcil. Petons i bon any.

    ResponElimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT