dissabte, 12 de maig del 2018

MOTXILLA DE DIABLES!

Bones família, 
Avui us porto un nou projecte de costura. En aquest cas va ser un encàrrec que em van fer per a un petit diable. Es tracta d'una motxilla personalitzada amb el logo de la colla de diables infantils i el nom del propietari de la motxilla.
En  començar a plantejar-me el disseny, el primer que vaig haver de tenir en compte fou el material que havia d'utilitzar, ja que tractant-se d'una motxilla que es duri al correfocs havia d'estar feta amb una roba resistent i dura que evites que en caure alguna guspira s'encengués.  Després d'assessorar-me amb un diable que conec, vaig escollir una loneta de cotó en un to blanc trencat.
A l'hora de decorar la motxilla també em vaig trobar que no podia treballar en qualsevol tela , ni amb qualsevol color, perquè havia de seguir l'estètica i la gamma de colors de la colla de diables a la que pertanyia.

 
Així que vaig optar per decorar-la amb feltre dels tres colors dels diables que pertanyen al baix camp (negre, vermell i verd fort)
Un cop resolts aquests primers dubtes, havia de pensar el disseny. Tenia clar que havia de dur el nom del seu propietari però jo volia fer-hi alguna cosa més. Després de pensar una bona estona i de comentar la jugada amb el meu dibuixant particular vam decidir decorar-la amb la mascota de la colla infantil de diables.
Amb tot a punt  em vaig posar amb la costura, que em va resultar una mica dificultosa perquè les aplicacions amb feltre no són tan còmodes de treballar com les de tela de cotó. Després de barallar-m'hi una bona estona i amb alguna que altra "emprenyada" aquí teniu com va quedar!
Per acabar-la vaig decidir posar les tires de la motxilla en color vermell, seguint la gama de colors, però donant-li així un toc més alegre i personalitzat.
No em digueu que no serà tot un diable ben equipat!



8 comentaris:

  1. Què xula!! tot i que els materials no semblen els més fàcils per treballar-hi! una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si els materials han estat prou punyeteros però no hi ha res com ser tossuda! una abraçada

      Elimina
  2. Per fi tinc una mica de temps i aviam si em poso al dia perque se m'han perdut un munt de publicacions!, nena, t'ha quedat genial la motxila, estic segurísima de que serà l'enveja de tothom, i el millor de tot es que no ni haurà cap altra d'igual!. un petonàs!

    ResponElimina
    Respostes
    1. No pateixis guapa, ja se sap que amb el dia a dia és difícil arribar a tot arreu. Ens veiem per aquí una abraçada

      Elimina
  3. Aquesta vegada t'ho han posat difícil amb el teixit i la limitació de colors però el resultat és xulíssim. Ja la voldrein tots els diables, una motxilla tan xula!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si el fet de tenir limitacions de colors i teixits sempre suposa un repte! Jo encantada de pensar que he donat un toc molt personal a un petit diable. una abraçada

      Elimina
  4. Ohh xulíssima, com sempre!! ideal per anar a la llar ben mudat ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies. Ara només espero que la disfruti molt! Una abraçada

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT