dijous, 17 de gener del 2019

COLLS CIRCULARS DE CACTUS

Amb el fred que fa aquests dies una de les coses que va millor són les costures que ens mantinguin abrigats! La costura per excel·lència que dur a terme aquesta dura feina, se’ns dubte per mi, són els colls.
De colls n’hi ha tipus buff que es passen pel coll i ja està i tipus coll de dos tombs (el meu preferit) que en dur dues voltes al voltant del coll tapa més i em sembla molt més pràctic de posar.
Doncs bé avui us porto dos colls circulars (últimament sóc de costures múltiples) que vaig regalar a una amiga i a la seva filla l’últim cop que ens vam veure per sopar.
Si us faig una confessió, malgrat que es va tractar d’un regal perquè si, diguem-ne que tenia una mica de deute. Ja que en un sopar anterior a casa meva vaig deixar escollir a la nena una tela per a fer -li un regal (va arribar el bon temps, i és clar un coll a primavera com que no era la millor opció! Jajaja).
 Així que aquesta vegada em vaig dir a mi mateixa o li cuses a principi del fred o ja no caldrà que li facis.
L’experiència m’avala! Jo fa tres anys que m’he de cosir el coll per a mi i ja em veig que em passarà un altre hivern i em tornaré a despistar.
Així que, com que ja anava amb retard el regal, vaig decidir fer-ne un per cadascuna. Els colls estan cosits amb tela de verda amb cactus negres (aquesta va ser l’elecció de la destinatària) l’un combinat amb polar gris i l’altre amb polar blau marí.
*Això si us diré que el polar em va mortificar força a la màquina perquè relliscava molt.
Doncs aquí els teniu dos colls de cactus un mida adult i l’altre mida nen. 

Ara només em falta cosir-me el meu... penseu que ho faré abans que acabi l’hivern? s’accepten apostes!

12 comentaris:

  1. Xulíssims Mabel! què guapes que aniran a conjunt mare i filla! Bon any ple de receptes i costures! ;)

    ResponElimina
  2. Qué chulos quedan!!!!
    Me encanta la tela!

    ResponElimina
  3. Com a aficionada als cactus he de dir que m'encanta l'elecció que va fer l'afortunada! Semblen molt calentets i els faran servir amb molt de gust aquestos dies. Ànims que si t'afanyes encara arribes a temps per cosir i estrenar el teu coll. ;-)
    Besets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaja aix a veure si aquesta setmana m'hi poso que de fred ja en fa força... la tela és ideal per amants dels cactus! una abraçada

      Elimina
  4. Vinga jo crec que d'aquest any no passa, i et faràs la teva buff.
    La robeta triada m'encanta .. si veus que la roba et rellisca una mica, enganxa WHAS tapi, a la base o al peu de la màquina.
    una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. A veure si es veritat i me'l cuso. M'apunto el consell del washitape no ho sabia ho provare! una abraçada

      Elimina
  5. Jo, si te'n recordes, soc fan dels cactus. Així que m'encanten molt i molt. Pel que fa a l'aposta, espero pel teu bé que l'hagis acabat, amb el fred que fa. Jo he arribat justet per estrenar una bufanda després de dos anys. A veure si em faig alguna foto i us l'ensenyo. Una abraçada.

    ResponElimina
  6. Jajaja doncs no sé que dir-te de moment encara no l'he cosit a veure com acabarà la cosa. Una abraçada

    ResponElimina
  7. hola , gracias por haber pasado por mi blog
    muy bonitos tus cuellos cactus
    un saludo parisino

    ResponElimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT