dijous, 30 de maig de 2019

CUINEM MINI PIZZES DE CARBASSÓ


Avui us porto una recepta d’aquestes sanes i ràpides, ideal per a un aperitiu saludable o per a un sopar lleuger. A qui no li agrada la pizza? Jo crec que és un plat d’aquells universals que agrada a gairebé tothom. Doncs avui us porto una idea deliciosa i super ràpida.
Cuinem: MINI PIZZES DE CARBASSÓ
Preneu nota dels INGREDIENTS :
-2 o 3 carbassons (dependrà del nombre de mini pizzes que vulguem fer!)
-1 pot de tomàquet natural (en el meu cas utilitzo la conserva que fa la meva mare a casa!)
-4 talls de pernil dolç
-un grapat de formatge ratllat
-sal , pebre i òrenga.
Som-hi comencem la recepta:
En primer lloc preparem els carbassons. Els netegem bé, i els tallem les puntes i els fem a rodanxes ni molt fines ni molt gruixudes.
*també podríem fer els talls allargats.
Després els salpebrem i els posem en un planxa a foc alt , només el volem coure una mica volta i volta perquè agafin color i deixin una mica d’aigua.
Ara posem les rodanxes en una safata de forn forrada en paper de forn. Untem a sobre de cada rodanxa el tomàquet, posem uns trossets de pernil dolç i un grapadet de formatge. A sobre un polsim d'orenga ( a mi m’encanta i la posaria a tot arreu).

Un cop tinguem les mini pizzes a punt les posem al forn a 180º fins que el formatge ens quedi gratinat.
Aquí la teniu. No em podeu negar que realment és una recepta facilíssima. A més si voleu pot ser una bona idea perquè els petits de casa mengin verdura. Evidentment és un recepta en què podeu fer mil adaptacions. I vosaltres sou fans de la pizza? Us animeu a provar aquesta?


1 comentari:

  1. Mmm... Se'm fa la boca aigua. Em sembla ideal! I una gran idea per menjar saludable! Sort que sempre ens cuides...

    ResponElimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT