dilluns, 2 de març del 2015

Nova secció: Receptes amb molt de gust!

Com ja sabeu una de les meves aficions és la cuina. M’encanta cuinar,fer invents i creacions entre fogons.  Em relaxa molt barrejar, tallar, amassar, enfornar, saltejar…Fa uns anys tenia un bloc de cuina però mantenir dos blocs em resultava difícil i costós .Com diu el refrany “quien mucho abarca poco aprieta”.
Així que a poc a poc el vaig anar abandonant, bé de fet, com bé sabeu vaig abandonar els dos blocs per circumstàncies que no venen al cas, es van morir a poc a poc. Quan vaig decidir tornar a animar-me en l’aventura blocaire renovar-se o morir com va ser el títol de  presentació del meu primer post. Vaig decidir que volia mantenir el bloc viu però sense atabalar-me.

Veient que me’n surto prou bé, ja fa dies que em picava el cuquet d’incloure una secció fixa destinada als meus invents culinaris. Així que després de donar-hi uns quants tombs us anuncio que a partir de la setmana que ve podreu trobar cada setmana una nova recepta de cuina en la nova secció del meu bloc: Receptes amb molt de gust!
El que encara no he decidit és quin dia de la setmana serà el destinat a aquesta secció…així que em deixaré portar, i el dia en què aparegui la primera publicació serà aquell que s’establirà com el dia de les receptes al bloc.

Us hi espero! Diueu-me preferiu receptes de salat o de dolç?


4 comentaris:

  1. El meu cor demana receptes de dolç pero el meu seny diu que potser millor salat! ajajaja
    Gracies per comentar!! :) I el tercer jersei... en realitat ja esta fet! Ja hus l'ensenyare! :p

    ResponElimina
    Respostes
    1. Intenterem tenir content el cor i el seny jaja i aniré posant una miqueta de tot perquè tampoc és plan que una cosa guanyi a l'altra en l'equilibri hi ha el gust.
      Gràcies per la visita, una abraçada... esperant el teu tercer jersei!

      Elimina
  2. Mabel, varem agafar l'increible nen menja llibres de la biblio i ha estat tot un exit, moltes gracies per la recomanacio.
    Respecte a la nova seccio, jo prefereixo dolç.
    Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ei quina il·lusió que us hagi agradat, als meus nens els hi encanta! He fet noves adquisicions properament segur que et podré fer noves recomanacions.
      Oido cocina, una de coses dolces, prenc nota!
      Un petonet! Gràcies per la visita

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT