dijous, 7 de maig del 2015

La vida és plena d'IRONIES.

Avui youtubejant una mica he trobat un vídeo d'animació (I és que si, ho confesso sóc una apassionada de l'animació i sobretot dels curtmetratges que amb pocs minuts són capaços d'explicar magnífiques històries) que m'ha semblat força interessant, és diu: FOREVER YOUNG the gate of youth.

Tracta d'un home de la tercera edat que vol rejuvenir i per aixó decideix passar una porta a través de la qual podrà tornar a ser jove...però observeu bé el que li passa...


I és que la vida està plena d'ironies, i a vegades ens entossudim a aconseguir coses que són impossibles o poc probables, costi el que costi, sense valorar les perdues i tot allò que ens oblidem o deixem en el camí per arribar a la meta.

I al final, quan arribem al nostre objectiu, si ho aconseguim... molts cops no resulta ser allò que esperavem i és que la vida està plena d'ironies!

4 comentaris:

  1. que mono!! a mi tambe m'encanten els videos curtets d'animacio! aquest no el coneixia!

    un petonet!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Me'n alegro que també t'agradin, jo sóc una aficionada a veure'n i de tant en tant em passo una bona estoneta buscant-ne i mirant-ne!
      un peto

      Elimina
  2. Què maco aquest vídeo! Tens tota la raó, la vida està plena d'ironies. Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jaja si hi tan plena d'ironies! A vegades ens fan més gràcia que d'altres però no podem evitar que sigui així! una abraçada

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT