diumenge, 27 de desembre del 2015

CANVIS AL BLOC!

Què difícil que resulta canviar la imatge del bloc! Ja fa uns mesos que em ronda pel cap canviar la plantilla que dóna imatge al bloc, però sempre que m’hi poso em costa trobar un disseny que m’agradi.

Suposo que fa tant de temps que el veig igual, que quan li vull canviar alguna cosa el trobo estrany. Sabeu aquella sensació que tens quan et talles els cabells i canvies el teu pentinat habitual? O bé quan et vesteixes amb un estil que no té res a veure amb el teu? I no en parlem de quan et canvies les ulleres! (per si no ho sabíeu porto ulleres)

Doncs amb el bloc em passa el mateix que sempre que el canvio no acabo de trobar-m’hi tant a gust com em sentia amb la versió anterior.

Però avui he decidit que era el dia i després de 10 o 12 proves l’he deixat com ara el veieu.  N’he canviat la capçalera, i també l’amplada de la plantilla i de les columnes. D’aquesta manera em sembla que es llegeix millor i la informació no es veu tan apilonada. A més a més he canviat algunes mides i tipologies de lletra, però aquests ja són canvis més subtils.
Encara no us sé dir si és la versió definitiva, però si que us asseguro que després de la batalla que he tingut amb el programa d’edició d’imatge i les hores que hi he dedicat... de moment el deixaré així una temporadeta.
Si us sóc sincera encara no m’hi sento com a casa, em sento com en un hotel en el que et trobes a gust ,però no tant com a casa teva. Desitjo i espero que amb els dies aquesta sensació em vagi desapareixent. Ho reconec: A vegades em costen els canvis i adaptar-me a coses noves!
Això sí, també sóc conscient, que els canvis són bons i necessaris, encara que costin. De fet el primer post que vaig escriure al bloc és deia renovar-se o morir!

Bé,doncs,  que me’n dieu dels canvis  al bloc us agraden??? 

8 comentaris:

  1. M'agrada!!!
    L'amplada està molt millor. Com tu dius, és més fàcil de llegir!
    I la capçalera es molt xula. M'agrada el color :-)
    Però es veritat...que dificil es arribar a tenir el blog perfecte, o el que desitges :-)
    Desitjo que hagis tingut un Feliç Nadal...i encara queden Reis :-p
    Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies! si crec que amb l'amplada he guanyat molt camp visual al bloc. Que bé que t'agradi la capçalera... de moment el deixaré una temporadeta així però no el dono per acabat ni molt menys, encara hi ha cosetes a millorar!
      A veure que ens portaràn els reis. Una abraçada guapa

      Elimina
  2. Ostres, quants canvis! :)
    Espero que estiguis gaudint força de les festes^^

    ResponElimina
    Respostes
    1. Que bé que t'agradin...si gaudint al màxim de les festes, de moment d'àpat en àpat jajaja una abraçada

      Elimina
  3. Preciós el canvi! el trobo molt encertat aquest color i tranquil.la jo també sóc una mica "cagadubtes" quan faig algun canvi, però com tot, necessites uns dies d'adaptació.
    bona entrada d'any!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies guapa m'encanta que t'agradi el color! Si em costen els dubtes i encara quan entro al bloc sembla que no sigui el meu... jaja suposo que m'acostumaré i sinó el tornaré a canviar! jajaj bona entrada d'any una abraçada guapa

      Elimina
  4. Jo ho veig molt bé!! Jo també porto temps que vull canviar el meu blog, ara només falta posar-me jeje. Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies guapa! si fa peresa posar-s'hi a canviar coses del bloc a més un s'acostuma al que ja té i costa canviar! una abraçada

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT