dimecres, 30 de desembre del 2015

Fent balanç del 2015!

Acabem l’any i per fer balanç del 2015 que millor que comprovar si hem complert els propòsits que ens vam proposar per anar assolint durant l’any. Anem a recordar quins eren els meus propòsits per aquest any:

1.-  SABER-ME GESTIONAR DE MANERA MÉS EFICIENT
El meu primer propòsit era intentar gestionar millor les meves emocions i tenir la fortalesa per a lluitar contra tot allò que em fes mal, sense dubtes ni vacil·lacions. I podríem dir que és un propòsit assolit a mitges. Si poséssim nota com a les escoles em donaria un aprovat justet.
Sí bé és cert que crec que he aprés a gestionar millor algunes situacions que abans m’afectaven massa, no ho he aconseguit en la seva totalitat. Així que em sembla que aquest any nou hauré de tornar a proposar-me millorar en aquest sentit!

2.- DEDICAR-ME UN TEMPS A FER TOT ALLÒ QUE EM FA FELIÇ

El meu segon propòsit de l’any era trobar més temps per fer allò que em fa realment feliç.  I en aquest em puc posar un notable alt. Sens dubte he aconseguit treure temps per fer aquelles petites coses que em fan feliç, per emprendre projectes nous, mantenir-ne de vells i gaudir de petits grans moments.

3.- CUIDAR-ME I CUIDAR A TOTS AQUELLS DEL MEU VOLTANT
El tercer propòsit era cuidar-me (fer dieta, anar al gimnàs, fer esport...) i tenir cura de tots aquells que m’estimo i que es fan estimar . Aquest punt el podem donar per assolit a mitges, perquè està clar que crec que he cuidat i mimat tant com he pogut aquells que m’envolten....ara bé el tema de cuidar-me a mi mateixa el tinc a mig fer! Sempre passa això!En alimentació ens podem posar bona nota, però en esport vaig començar a tope i hem anat decaient( típic em costa fer esport ho reconec). Tot i que ,ara les últimes setmanes, hem remuntat una mica, però no és suficient!

4.- PORTAR LES COSES AL DIA

No deixar per al final allò que ja s’hauria d’haver fet, evitant així aquella acumulació de coses per fer... i aquí entra Aventures i desventures dels 30!!!  El propòsit era intentar almenys dedicar-vos un dia a la setmana... i si pot ser més, doncs millor! I podem dir que aquest l’hem superat satisfactòriament. He aconseguit publicar gairebé totes les setmanes un parell de post i algunes fins i tot tres per tant...em faig un auto aplaudiment!Sé que hi ha aspectes a millorar però cal ser positiu!

En resum podria dir que el 2015 ha estat un any força profitós! Ara ja em toca pensar bé quins propòsits em plantejo per al nou any...en uns dies us informo!
I vosaltres heu complert els vostres propòsits del 2015?

6 comentaris:

  1. Sembla que el teu any no ha estat gens malament en qüestió de propòsits realitzats. És molt difícil complir tot el que ens proposem, però l'important és començar :) Aprofito per dessitjar-te Bones Festes i Bon Any Nou!! Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si hi tant! tota la raó del món l'important és començar i tenir ganes de fer projectes i propòsits nous. Una abraçada i espero que hagis tingut una molt bona entrada d'any.

      Elimina
  2. Respostes
    1. Gràcies guapa, bé no tots però el balaç es prou positiu! a veure que passarà amb els del 2016. una abraçada i espero que hagis tingut una bona entrada d'any

      Elimina
  3. justament he fet el mateix post al meu blog! pero jo he fracassat bastant... :'( a veure si pel 2016 em va millor jeje

    feliç any nou! :) un petonet!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quina casualitat Marta! bé jo crec que no és que haguem fracassat és que no hem pogut assolit totes les fites que ens haviem marcat però hem de mirar amb orgull les que si que hem aconseguit! una abraçada

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT