dilluns, 25 d’abril del 2016

RESTAURANTS AMB MOLT DE GUST: FAR NOMO

Ja tenim el dilluns aquí i comencem setmana!
Com bé sabeu avui toca nova recepta de cuina a la secció amb molt de gust, però aquesta setmana en lloc de portar- vos una nova recepta us vull recomanar un restaurant.
Tenint en compte que tot va relacionat amb el mateix sentit el gust i amb el mateix món, que és el culinari.  Com ja us vaig explicar aquí vaig trobar idoni definir la secció de manera que de tant en tant, quan s’escaigués, en lloc de dur el nom de “receptes amb molt de gust” sota el títol de “restaurants amb molt de gust” trobaríeu les meves descobertes gastronòmiques pel país.
Així que avui us presento el meu nou suggeriment gastronòmic. Com bé veieu només us recomano algun lloc si a nosaltres ens ha agradat molt i/o ens ha sorprès.

Aquest és un restaurant que teníem moltes ganes de provar. Ja fa uns mesos havíem acabat tot fent el turista al far de Sant Sebastià a Llafranc, un entorn magnífic. Vàrem estar a la seva terrassa veient caure la tarda i esperant que el far encengués el seu llum.
Abans de marxar vam fer un cop d’ull al restaurant que hi ha dins al far i va ser amor a primera vista, més en descobrir que es tractava d’un restaurant japonès.
Així que fa uns dies vam decidir reservar taula i tastar-lo i en vam quedar enamorats!

Nom:
FAR NOMO
Localitat:
Llafranc
Web:
Només entrar ens trobem amb un restaurant espaiós amb una decoració moderna en què tot encaixa a la perfecció.


Al menjador es caracteritza per tenir molta llum natural, taules amb cadires de materials naturals, jardins verticals a la paret fets amb caixes. Abans de seure ja tens la sensació que hi menjaràs molt a gust.

Ara toca el moment de menjar, ens trobem davant d’una carta força extensa amb un gran assortit de plats japonesos: tapes, entrants, tàrtars i tatakis, arrossos i fideus, tempura, planxa teppan-yaki, sumi yaki (brasa japonesa) i diferents tipus de sushi i sashimi… com veieu n’hi ha per a tots els gustos.

Després de decidir-nos i escollir, demanar resulta tota una experiència! Sobre la taula et deixen una capsa amb tots els nombres de la carta i unes petites peces per a escollir allò que vols.  Si en vols una ració poses una peça, si en vols més d’una fas una torre de peces. A nosaltres ens va recordar el joc del BINGO! Ara no vam aconseguir fer bingo, però gairebé fem una línia. Jajaja
Nosaltres com a entrant vam escollir ebi chili: uns llagostins picants sobre base de fideus cruixents katafi i ou fregit. Molt bons ara jo els vaig trobar super picants, per sort el meu company d’aventures té un estomac més resistent que el meu!
 
Com a entrant ens vam decantar per un ebi gyo-za: cresta de llagostins i verdures al vapor.
Per continuar vam escollir tako yaki : pop a la brasa amb mochi de patata. Era més que bo i és notava l’aroma de la fusta en el pop.
Per acabar no podíem oblidar el sushi i el sashimi del que som fans. Així que en vam triar un assortit i un parell de makis que volíem provar.

Als postres tot i que ja estàvem força plens no ens vam poder resistir! Vam dir allò típic: un dia és un dia! I vam escollir un mochi de maduixa i unes trufes japoneses.


Per fer-ho baixar no ens va quedar altra que fer un te…era necessari pair tan de plaer culinari. 

Us asseguro que vam gaudir d'un dinar deliciós, si bé el preu no és  molt econòmic, cal dir que tampoc és excessivament car per tractar-se d’un restaurant japonès. Només tastar el primer plat va ser un plaer pel paladar.
Què us sembla? us agradaria que us continuí fent recomanacions d'altres llocs?

14 comentaris:

  1. Ostres, quina bona pinta que té, tan l'espai, com la llum natural que hi entra. La capça per demanar m'ha encantat.
    Llàstima que ens quedi un mica lluny.

    Un petó. Palmi.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si a mi també em cau una mica lluny però per anar a passar un cap de setmana pot ser una bona opció.El lloc és encantador! una abraçada

      Elimina
  2. Ostres es super maco! La veritat es qie sempre va genial poder coneixer llocs nous. A casa no ens agrada el sushi pero veient la pinta que te... mmmmmm sembla tot tan bo!!! Feliç dia maca!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. A més de sushi tenen altres coses peròn si és el que en tenen més varietat. Una abraçada

      Elimina
  3. te tot una pinta deliciosa!! jo a llafranc no hi he estat mai, no se ben be per on cau tampoc jajaja

    un petonet!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Està a la costa Brava Marta! ara ja tens excusa per fer una sortideta! una abraçada

      Elimina
  4. Gràcies per la recomanació. QUina manera més curiosa de fer la comanda del menjar!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si a nosaltres ens va fer molta gràcia la manera de demanar els plats! una abraçada

      Elimina
  5. M'encanta el sushi i m'encanta provar coses noves així que accepto la idea de que ens vagis proposant.... tot i que jo no podré provar gaires cosetes... em costa sortir de les muntanyes! jjjj Ptó

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs hauré de fer algunes propostes que estiguin a prop de la muntanya! jajaja una abraçada

      Elimina
  6. Anotat per si algun dia estic per la zona, uns plats exòtics en un lloc rústic, m'agrada!

    ResponElimina
  7. Uooo...no ens pots fer això!!! Quina pintassa que te tot!!!
    Ja m'he apuntant l'adreça perquè em dona que i anirem molt aviat :-p
    Muaaks!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs si hi vas ja m'explicaràs que tal... si us ha agradat o que! una abraçada guapa

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT