dijous, 12 de maig del 2016

ALGÚ EM POT EXPLICAR EL PER QUÈ?

Us poso en antecedents.
Ja fa uns dies, fent un tomb per una coneguda zona comercial em vaig aturar just davant del cinema. Mentre fèiem el xafarder (amb el meu company d’aventures) mirant les novetats de la cartellera, intentant veure si a part de les segones, terceres, quartes parts i entregues de pel·lícules, remakes,adaptacions de llibres i de còmics...  hi havia alguna cosa diferent, interessant...Vaja, alguna pel·lícula que ens crides l’atenció suficientment per entrar al cinema i pagar l’entrada que deu ni do últimament (això donaria per un altre post).

Entre la fila de gent fent cua per entrar, vam veure una noia davant de la guixeta. Fins aquí direu, ves quina novetat!

De sobte vam escoltar clar, fort i alt: "Para la sala 4...mmm si esta bien no hay mucha gente, Fila 10 central" .  En aquest punt cal aclarir que érem a una distància considerable de la guixeta i de la noia. No érem pas a tocar.

Era evident que la noia de la guixeta estava comprant entrades per al cinema, i que anava a la sala 4, però és clar el meu dubte és: ¿cal que se n’assabenti tothom que estigui situat a 30 quilòmetres a la rodona?

Algú em pot explicar quina utilitat tenen aquells micròfons que hi ha a les guixetes dels cinemes, si la distància entre la venedora i el client no arriba a 2 pams?
Potser es dóna per suposat que la més de la meitat de la població està sorda? potser cal que tothom sàpiga quina pel·lícula vas a veure (per això ja hi ha les xarxes socials si es creu escaient no?)? I si hi ha micròfon per què els venedors s’acosten al vidre quan et parlen?

A mi em sembla que aquests micròfons són totalment innecessaris. Si hi pensem una mica això dels micròfons a les guixetes del cinema és només una de les petites inutilitats que trobem al nostre voltant cada dia, i que encara ara crec, que mai arribaré a entendre el seu perquè!


Se us acudeixen més coses que no enteneu la seva utilitat? S'accepten aportacions!

10 comentaris:

  1. ajjajajajajajajaj em pixo!!!! Si és veritat hi ha coses que són la bomba... i aquesta n'és una!!!!!
    Ptó,

    ResponElimina
  2. Jajajaj, tens tota la raò!, a mi em fa moltísima rábia!!, pero que passa amb aquesta gent? Ningú no els ha dit que no cal que ens escridassin tant? Una altra cosa que jo no soporto son els surtidors de benizina automatitzats, amb uns crits...!!! Ha triat voste, benzina 95... introdueixi bitllet!... pero que coi!, que això no m'ho pot dir amb un to mes agradable i fluix? A cas se n'ha d'entera tota la societat amb quin tipus de carburant funciona el meu vehicle? No ho entenc pero em fa bullir la sang!!!. Bon cap de setmana guapetona!

    ResponElimina
    Respostes
    1. jajaja hi tant! els surtidors de benzina també són una bona murga! gràcies guapa pel teu comentari. una abraçada

      Elimina
  3. jajajajaja per sort al cine on acostumem a anar-hi, els micròfons no funcionen...

    ResponElimina
  4. jajjaja molt bo!! util ho son, pero potser no haurien d'estar tant alts. Si no els portessin, no se sentirien gaire perque estan darrere un vidre, suposo que la utilitat es aquesta... que no entenc perque han d'estar darrere un vidre, pero vaja... jejeje aixo tambe podria ser un tema d'un post: perque els venedors d'entrades estan darrere un vidre com als bancs?? jajaaj

    un petonet!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. jajaja hi tant és una bona pregunta i un gran tema per un post! una abraçada

      Elimina
  5. jajaja...si que es veritat, no serveixen per res aquests micròfons..i a més...Quina por tenen per que la guixeta estigui taaaan protegida?
    I bé, tema apart és la gent que li encanta que tothom s'enteri de la seva vida i crida i crida i CRIDA!!! Puuuffff!!!
    M'ha encantat aquesta entrada :-D
    Petonets!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaja quanta raó que tens! me n'alegro que t'hagi agradat l'entrada. Una abraçada

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT