Bona nit,
Ho sé aquesta recepta us la devia des del
dilluns passat i és que us vaig deixar abandonats de cop i volta i sense previ
avís. Em sap greu, però la setmana passada no vaig ser capaç d’arribar a tot
arreu així que vaig haver de prioritzar i molt al meu pesar va pagar el “pato”
el bloc.
A vegades un no és
capaç d’assolir tot el que es proposa. Aixío que és bo aturar-se, respirar i
tornar a agafar embranzida.Per sort el cap de setmana he pogut descansar molt i
avui arribo amb energies al màxim.
Així que estrenem dilluns i ho faig amb un
deute pendent una nova recepta! Avui us
porto una recepta lleugera i sana. És una de les meves receptes preferides
normalment la fem un cop a la setmana i és ideal per menjar a casa però també
per portar-la amb la carmanyola.
Perquè no sé
vosaltres, però a vegades no és fàcil trobar receptes aptes per al tupper i que
no ens el facin tan avorrit.
La recepta d’avui: TOMÀQUETS
FARCITS DE VERDURES
Som-hi !preneu nota
dels ingredients:
Comencem la recepta?
En primer lloc prepararem tallem les verdures amb les que vulguem farcir els tomàquets a quadradets. La mida dels quadradets dependrà del vostre gust de si us agrada trobar-vos trossos més gran o més petits.
En primer lloc prepararem tallem les verdures amb les que vulguem farcir els tomàquets a quadradets. La mida dels quadradets dependrà del vostre gust de si us agrada trobar-vos trossos més gran o més petits.
Un cop tot trossejat
ho saltegem en una paella a foc mig (jo hi poso unes gotetes d’oli però no
massa i quatre espècies: pebre, canyella i orenga).
Mentre es couen les verdures al
foc ens toca partir els tomàquets i buidar-los per dins. Si no són massa verds
amb una cullereta petita ho buidareu sense dificultats.
La polpa que ens
sobra no la llencem, la tallem a trossets petits i l’afegim dins la paella.
Un cop tenim les verdures cuites ,ara ens tocarà farcir
els tomàquets.
Un cop farcits els
posem una mica de formatge ratllat per sobre i un polsim d’orenga i de cap al
forn. Estaran cuits quan veiem que el formatge s’ha fos i té un color dauradet.
NEl tema del
forn ja sabeu que dependrà de cadascun d’ells, jo ho poso a 180º foc dalt i
baix.
Que me’n dieu, us animeu? A
mi és una recepta que m’encanta perquè a més d’un dia a l’altre encara els
trobo més bons!
Ara recordeu nova
recepta el dilluns 27 de juny! Una abraçada i espero que els reis us portin
molts regals!
Ostres nena quina pinta! Això ha d'estar boníssim i a sobre super sa... Ja et diré com m'han sortit ben aviat!
ResponEliminaPtó,
Doncs perfecte guapa ja em diras que tal et surt! Una abraçada
EliminaMare meva!, aixo fa una pintassa que encanta!!, la veritat es que crec que no podría viure sense tomàquets, fan que totes les altres coses surtin bonísimes, aixi que provaré aviam que tal em surten!. Una abraçada!!
ResponEliminaDoncs si els tomàquets t'encanten no et pots perdre intentar fer aquesta recepta. Una abraçada guapa
EliminaTé una pinta espectacular!!!!
ResponEliminaHas provat de fer-ho però canviant el tomàquet per un cap de xampinyó ... estan de muerte!!!!
Per cert quins reis han de portar regals??? Com no siguin les evaluacions!!!!
Un petó
MMmm ara m'has posat la mel a la boca! m'encanten els xampinyons i no ho he provat mai. Gràcies per el suggeriment ho provaré i et diré el que! Això dels reis és una broma jajaj perquè amb la feina que tinc el proper post encara sortirà per nadal jajaja i ja m'he curat en salut. una abraçada guapa
Eliminanyam nyam nyam!!!
ResponEliminaAra mateix dinaria d'aquests tomàquets! Quina pintassa. I el millor, sans! (mira que a mi m'encanta menjar coses "guarrindongas" però també sóc fan de la verdura)
M'apunto la recepta!
Petonassos!
Jajaja les coses "Guarrindongas" ens agraden a tots jajajaja, però aquesta recepta és molt bona has de provar-la. una abraçada
EliminaJo si que m'animo!! a més de bons i sans és perfecta per al tàper, que com tu dius s'ha d'anar variant!! un petó!
ResponEliminaSi hi tant jo al tupper la porto sovint i està per llepar-se'n els dits. Una abraçada
Elimina