dilluns, 13 de juny del 2016

RECEPTES AMB MOLT DE GUST: TOMÀQUETS FARCITS DE VERDURES

Bona nit,
 Ho sé aquesta recepta us la devia des del dilluns passat i és que us vaig deixar abandonats de cop i volta i sense previ avís. Em sap greu, però la setmana passada no vaig ser capaç d’arribar a tot arreu així que vaig haver de prioritzar i molt al meu pesar va pagar el “pato” el bloc.
A vegades un no és capaç d’assolir tot el que es proposa. Aixío que és bo aturar-se, respirar i tornar a agafar embranzida.Per sort el cap de setmana he pogut descansar molt i avui arribo amb energies al màxim.
 Així que estrenem dilluns i ho faig amb un deute pendent una nova recepta!  Avui us porto una recepta lleugera i sana. És una de les meves receptes preferides normalment la fem un cop a la setmana i és ideal per menjar a casa però també per portar-la amb la carmanyola.
Perquè no sé vosaltres, però a vegades no és fàcil trobar receptes aptes per al tupper i que no ens el facin tan avorrit.
La recepta d’avui: TOMÀQUETS FARCITS DE VERDURES
Som-hi !preneu nota dels ingredients:
Comencem la recepta?
En primer lloc prepararem tallem les verdures amb les que vulguem farcir els tomàquets a quadradets.
  La mida dels quadradets dependrà del vostre gust de si us agrada trobar-vos trossos més gran o més petits.
Un cop tot trossejat ho saltegem en una paella a foc mig (jo hi poso unes gotetes d’oli però no massa i quatre espècies: pebre, canyella i orenga).

Mentre es couen les verdures al foc ens toca partir els tomàquets i buidar-los per dins. Si no són massa verds amb una cullereta petita ho buidareu sense dificultats.
La polpa que ens sobra no la llencem, la tallem a trossets petits i l’afegim dins la paella.
Un cop tenim les verdures cuites ,ara ens tocarà farcir els tomàquets.
Un cop farcits els posem una mica de formatge ratllat per sobre i un polsim d’orenga i de cap al forn. Estaran cuits quan veiem que el formatge s’ha fos i té un color dauradet.
NEl tema del forn ja sabeu que dependrà de cadascun d’ells, jo ho poso a 180º foc dalt i baix.
Que me’n dieu, us animeu? A mi és una recepta que m’encanta perquè a més d’un dia a l’altre encara els trobo més bons!

Ara recordeu nova recepta el dilluns 27 de juny! Una abraçada i espero que els reis us portin molts regals!

10 comentaris:

  1. Ostres nena quina pinta! Això ha d'estar boníssim i a sobre super sa... Ja et diré com m'han sortit ben aviat!
    Ptó,

    ResponElimina
  2. Mare meva!, aixo fa una pintassa que encanta!!, la veritat es que crec que no podría viure sense tomàquets, fan que totes les altres coses surtin bonísimes, aixi que provaré aviam que tal em surten!. Una abraçada!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs si els tomàquets t'encanten no et pots perdre intentar fer aquesta recepta. Una abraçada guapa

      Elimina
  3. Té una pinta espectacular!!!!
    Has provat de fer-ho però canviant el tomàquet per un cap de xampinyó ... estan de muerte!!!!

    Per cert quins reis han de portar regals??? Com no siguin les evaluacions!!!!

    Un petó

    ResponElimina
    Respostes
    1. MMmm ara m'has posat la mel a la boca! m'encanten els xampinyons i no ho he provat mai. Gràcies per el suggeriment ho provaré i et diré el que! Això dels reis és una broma jajaj perquè amb la feina que tinc el proper post encara sortirà per nadal jajaja i ja m'he curat en salut. una abraçada guapa

      Elimina
  4. nyam nyam nyam!!!
    Ara mateix dinaria d'aquests tomàquets! Quina pintassa. I el millor, sans! (mira que a mi m'encanta menjar coses "guarrindongas" però també sóc fan de la verdura)
    M'apunto la recepta!
    Petonassos!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaja les coses "Guarrindongas" ens agraden a tots jajajaja, però aquesta recepta és molt bona has de provar-la. una abraçada

      Elimina
  5. Jo si que m'animo!! a més de bons i sans és perfecta per al tàper, que com tu dius s'ha d'anar variant!! un petó!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si hi tant jo al tupper la porto sovint i està per llepar-se'n els dits. Una abraçada

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT