Bon nit,
Estrenem setmana amb una nova recepta! Avui toca una recepta dolça, ràpida i senzilla
però a la vegada molt saborosa. Una
recepta d’aquelles que sempre va bé tenir en el nostre llibre de receptes per a
sopars improvisats amb família o amics..
A més és una recepta
que m’agrada molt perquè no és complicada i et permet deixar-la feta el dia
abans i guanyar temps si tens algun esdeveniment a casa. D’altra banda es
tracta d’uns postres lleugers i no excessivament dolços ideals per finalitzar
un àpat copiós o fins hi tot per berenar a mitja tarda.
La recepta d’avui: COPA
DE IOGURT AMB GERDS
Som-hi !preneu nota
dels ingredients:
Comencem la recepta!
En primer lloc prepararem els gerds. Retirem un parell de gerds per a cada copa de
tal manera que ho farem servir com a decoració a l’hora de servir. La resta de
gerds els netegem bé amb aigua i els posem a coure en una paella juntament amb
el got d’aigua.
És important que coem els gerds a foc
lent. Quan comencin a desfer-se i afegim el sucre.
*El tema del sucre és molt personal (si
us agrada més dolç en poseu més) jo amb una cullerada i mitja, dues màxim, ja
en tinc prou perquè m’agrada trobar el toc àcid dels gerds.
Un cop els gerds se’ns hagin cuit ens
quedarà una mena de melmelada no massa espessa, la retirem fins després.
Ara anem a preparar la nostra
copa. En primer lloc aixafem les galetes
per tal de posar-les a la base de la copa. En aquesta ocasió jo vaig decidir aixafar-les
amb el morter perquè volia que em quedes una textura molt fina.
Un cop les posem al fons de la copa les pressionem amb la cullera perquè quedin ben premsades i no se’ns mogui en afegir-hi el iogurt.
Un cop les posem al fons de la copa les pressionem amb la cullera perquè quedin ben premsades i no se’ns mogui en afegir-hi el iogurt.
Amb la base de la copa a punt preparem la segona capa. Batem el iogurt amb
una cullera fins que ens quedi ben líquid i el posem a sobre de la galeta.
Continuem amb la última capa. Posem la reducció de gerds que em preparat al
principi. Ara només ens toca decorar amb un parell de gerds en cada copa. Un
cop tenim els postres a punt els posem a la nevera i els deixem refredar mitja
horeta.
Doncs aquí teniu la nostra copa de iogurt amb
gerds. Com heu vist no és una recepta gens
difícil. És ideal per fer a casa quan tenim convidats, però també per gaudir-la
tranquil·lament un dia de cada dia. Què
us sembla?
Espero que us animeu
a provar-ho! I em digueu què tal! Ara recordeu nova recepta el dilluns 6 de febrer!
quina bona pinta! jo fa temps que vull comprar gerds pero no en veig enlloc!! quan per fi en trobi fare la teva recepta perque m'ha fet la boca aigua ;P
ResponEliminaun petonet!!
Doncs espero que trobis els gerds aviat i puguis provar la recepta. Val molt la pena. Una abraçada
EliminaQuina bona pinta! M'encanten els gerds, és un dels meus fruits vermells preferits :) Una abraçada!
ResponEliminaDoncs si t'agraden els gerds has de provar la recepta, és senzilla però deliciosa. Una abraçada
EliminaNena, aixo te una pinta bonísima!!!!, la veritat es que ara que tinc cuina em posaré a fer totes les receptes que tinc atrassades, aixó si, a la mateixa hora, aniré a apuntar-me al gimnàs perque de ben segur, totes aquestes llaminadures es tornaràn en contra meu fent-me guanyar bastant de pes jajajja, aixi que, ja et diré com em resultes els meus iogurs!! un petonàs!
ResponElimina