dilluns, 3 d’abril del 2017

RECEPTES AMB MOLT DE GUST: LLANGOSTINS AMB PANKO I FESTUCS

Bona nit,
Estrenem mes i recepta!  Ja sé que la setmana passada us vaig deixar plantats ,però no vaig tenir temps d’arribar a tot arreu, això si començo el mes amb noves energies i amb moltes coses per explicar-vos.
Avui us porto una recepta ideal per a fer un bon aperitiu o per a un sopar de tapes. A més és una recepta que m’agrada molt perquè no és complicada de fer i em sembla lleugera i deliciosa.
La recepta d’avui: LLANGOSTINS AMB PANKO I FESTUCS.
Som-hi !preneu nota dels ingredients:
Comencem la recepta!
En primer lloc prepararem els llagostins, els netegem i els pelem bé. Els podem deixar la cua però personalment m’agrada més deixar-los nets del tot.


Quan els tinguem preparats els punxem en un pal de pinxo per poder coure'ls millor i que sigui més pràctic a l'hora de menjar-se'ls.
Un cop tinguem els llagostins a punt ara toca arrebossar-los. Per fer-ho batem el rovell i la clara (a punt de neu) per separat.
*El que busquem és que el arrebossat agafi aire i quedi més esponjós.
Ara passem els llagostins primer pel rovell , després per la clara i al final pel panko (una espècie de pa ratllat japonès que queda molt cruixent).
Quan tinguem els llagostins amb l’arrebossat a punt els fregim amb oli calent a la paella. Un cop estiguin daurats els posem a sobre de paper absorbent per retirar l’excés d’oli.
Ara podríem servir la recepta directament aquí però a mi m’agrada molt acompanyar-los amb una salsa de festucs i mel.
Per fer-la triturem els festucs prèviament pelats en el morter i després afegim la mel, sal, oli i un rajolinet de vinagre balsàmic. No es tracta d’una salsa molt fina, sinó que volem que doni textura als llagostins quan els suquem.

Doncs aquí teniu els nostres LLAGOSTINS AMB  PANKO I FESTUCS

Com heu vist  no és una recepta facilíssima, l’única part una mica més entretinguda és la de pelar els llagostins. És ideal per fer a casa quan tenim convidats, però també per a fer-la un dia qualsevol per sopar i gaudir d’un bon àpat.
 Espero que us animeu a provar-ho! I em digueu què tal! Ara recordeu nova recepta el dilluns  17 d’abril! 

6 comentaris:

  1. Ooooh! Quina gana m'agafa! Em sembla una combinació molt original i l'arrebossat amb panko deu ser deliciós.

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi les combinacions de contrastos de gustos sempre m'agraden molt! I aquesta és espectacular. Una abraçada

      Elimina
  2. Mmmm si simplement arrebossats amb panko ja han d'estar deliciosos, rematats amb aquesta salseta tela marinera!! un petó ;)

    ResponElimina
  3. Uoooo nena!!!!, quina recepta!, aixo te una pintassa que ni t'ho explico!!!. Un día d'aquets hauràs de fer un sopar per a tots els teus lectors perque ens ensenyes cada cosa!!!!!!. Segur que han d'estar bonísims!, em guardo la recepta!. Un petonàs.

    ResponElimina
    Respostes
    1. ajjajajaja tots els meus lectors a la vegada no em cabran al menjador...hauria de fer torns! Jajaja una abraçada guapa

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT