Bona nit,
Estrenem mes i
recepta! Ja sé que la setmana passada us
vaig deixar plantats ,però no vaig tenir temps d’arribar a tot arreu, això si
començo el mes amb noves energies i amb moltes coses per explicar-vos.
Avui us porto una
recepta ideal per a fer un bon aperitiu o per a un sopar de tapes. A més és una
recepta que m’agrada molt perquè no és complicada de fer i em sembla lleugera i
deliciosa.
La recepta d’avui: LLANGOSTINS
AMB PANKO I FESTUCS.
Som-hi !preneu nota
dels ingredients:
Comencem la recepta!
En primer lloc prepararem els llagostins,
els netegem i els pelem bé. Els podem deixar la cua però personalment m’agrada
més deixar-los nets del tot.
Quan els tinguem preparats els punxem en un pal de pinxo per poder coure'ls millor i que sigui més pràctic a l'hora de menjar-se'ls.
Un cop tinguem els llagostins a punt
ara toca arrebossar-los. Per fer-ho batem el rovell i la clara (a punt de neu)
per separat.
*El que busquem és que el arrebossat
agafi aire i quedi més esponjós.
Ara passem els llagostins primer pel
rovell , després per la clara i al final pel panko (una espècie de pa ratllat japonès
que queda molt cruixent).
Quan tinguem els llagostins amb l’arrebossat
a punt els fregim amb oli calent a la paella. Un cop estiguin daurats els posem
a sobre de paper absorbent per retirar l’excés d’oli.
Ara podríem servir la recepta
directament aquí però a mi m’agrada molt acompanyar-los amb una salsa de
festucs i mel.
Per fer-la triturem els festucs prèviament
pelats en el morter i després afegim la mel, sal, oli i un rajolinet de vinagre
balsàmic. No es tracta d’una salsa molt fina, sinó que volem que doni textura
als llagostins quan els suquem.
Doncs aquí teniu els nostres LLAGOSTINS
AMB PANKO I FESTUCS.
Com heu vist no és una recepta facilíssima, l’única part
una mica més entretinguda és la de pelar els llagostins. És ideal per fer a
casa quan tenim convidats, però també per a fer-la un dia qualsevol per sopar i
gaudir d’un bon àpat.
Espero que us animeu a provar-ho! I em digueu
què tal! Ara recordeu nova recepta el dilluns 17 d’abril!
Ooooh! Quina gana m'agafa! Em sembla una combinació molt original i l'arrebossat amb panko deu ser deliciós.
ResponEliminaA mi les combinacions de contrastos de gustos sempre m'agraden molt! I aquesta és espectacular. Una abraçada
EliminaMmmm si simplement arrebossats amb panko ja han d'estar deliciosos, rematats amb aquesta salseta tela marinera!! un petó ;)
ResponEliminaSi la salsa li dona el toc clau! Una abraçada
EliminaUoooo nena!!!!, quina recepta!, aixo te una pintassa que ni t'ho explico!!!. Un día d'aquets hauràs de fer un sopar per a tots els teus lectors perque ens ensenyes cada cosa!!!!!!. Segur que han d'estar bonísims!, em guardo la recepta!. Un petonàs.
ResponEliminaajjajajaja tots els meus lectors a la vegada no em cabran al menjador...hauria de fer torns! Jajaja una abraçada guapa
Elimina