dimarts, 21 de març del 2017

RECEPTES AMB MOLT DE GUST: FLOR DE PASTA DE FULL APTA PER CELÍACS

Amb un dia de retard però arriba la recepta d’aquesta setmana!  Avui toca una recepta dolça i molt senzilla amb l’afegit que a més a més és apta per a celíacs.  És una recepta d’aquelles que circula per la xarxa amb  diferents imatges i que només amb la pinta que fa ja et ve de gust provar-la.
A més com totes les receptes amb pasta de full, queda molt “resultona” i és deliciosa.
Ja veure-ho que és una recepta que no és complicada i es perfecta per endur-vos-la aquests dies a qualsevol calçotada o trobada familiar com a postres. Ja que no us robarà massa temps i us farà quedar de cine.
La recepta d’avui: FLOR DE PASTA DE FULL APTA PER CELÍACS.
Som-hi !preneu nota dels ingredients:
Comencem la recepta!
En primer lloc estirem la massa i la col·loquem directament sobre la safata de forn (jo us ho recomano així perquè sinó en moure-la se us pot xafar.  En aquest cas es massa de full apta per a celíacs, això si vosaltres ho podeu fer amb pasta de full normal.
*A tenir en compte: la massa de pasta de full sense gluten és més espessa i costa una mica més de treballar, a més a més s’asseca de seguida heu de ser molt ràpids/es.
Un cop tinguem la massa a la safata ara ens toca posar-hi la nutella. Hem d’untar des del mig cap a les puntes sempre tenint clar que el cacau no ha d’arribar als extrems de la massa.
Amb la xocolata untada posem una altra làmina de pasta a de full a sobre i hi col·loquem al mig un bol, got o recipient rodó.
Ara anem a tallar la massa primer en quarts (fins a la vora del got), després en vuitens i finalment en setzens.
Un cop tinguem les partions preparades, ens toca començar a cargolar la massa. Agafem cada partió i la girem dos cops sobre ella mateixa.
*Aquí cal que aneu amb cura, si voleu córrer massa els triangles de massa se us trencaran del mig.
Quan tinguem dues porcions cargolades les adjuntem entre elles per la cua de manera que quedi com una punxa o pètal de la nostra flor.
Un cop tenim tots els pètals a punt, pintem la massa amb ou i la posem al forn a 180 graus fins que veiem que la pasta de full té un to daurat.
*No us espanteu si la massa no s’infla gaire, la pasta de full sense gluten és més espessa i s’inflarà menys.
Ara toca deixar-la refredar i si voleu posar-hi a sobre un polsim de sucre glaç. Doncs aquí teniu la nostra FLOR DE PASTA DE FULL. Com heu vist  no és una recepta gens difícil, no té molts ingredients ni tampoc ens ocupa massa temps. És ideal per fer a casa quan tenim convidats, però també per fer-nos un bon berenar. A més a més que millor que tindre a mà una recepta apta per celíacs (els postres són perquè tots en puguem gaudir!)

Espero que us animeu a provar-ho! I em digueu què tal!

Ara recordeu nova recepta el dilluns 3 d’abril! 

14 comentaris:

  1. Ohhhhh pero quina pinta!!!!, la meva germana en va fer un per fi d'any i estaba bonisim!!!, sens dubte algún son super fàcils de fer i a més a més está bonisim!!!!. Un petonàs maquisima!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tota la raó és una recepta super senzilla i queda d'allò més bé! Una abraçada

      Elimina
  2. mmmm aquest postre m'encanta! El fem molt sovint a casa ja que a qui no agrada la Nutella????? jajjajjaja bonisssim!!!!!!!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaja a qui no li agrada la nutella és una bona pregunta! És una temptació que sempre viu a l'armari. Una abraçada

      Elimina
  3. Jo ho vaig fer aquest any per Nadal i va ser un encert total!!!! A més està de rechupete!!!
    Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si queda super bé i a més delicios, que més es pot demanar? Una abraçada

      Elimina
  4. Mmmm... Ara a mig matí que estic cansada de passar l'aspiradora m' aniria de perles per recuperar forces. Me l'apunto. Té una pinta...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaja el problema és que va bé a mig mati, a mitja tarda, al vespre... vigila que crea addicció! Una abraçada

      Elimina
  5. Aquesta l'he provada i a més de molt vistosa queda boníssima! ideal a més que sigui apta per celíacs, quines ganes de xoco m'has fet venir ;). Un petó!

    ResponElimina
    Respostes
    1. si el fet que es pugui fer per celiacs sempre és una bona notícia va bé conèixer receptes que es puguin fer malgrat les intoleràncies. Una abraçada

      Elimina
  6. això és començar i no parar! és bonissima i queda tan vistosa!! petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si que tens raó aquest tipus de receptes és d'aquelles que pots repetir fins a la sacietat! Una abraçada

      Elimina
  7. Guauuuuuuu, quina pinta!!! Ets una artista de la reposteria!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies guapa! aquesta recepta és senzilla t'asseguro que per fer-la no cal ser una artista! Una abraçada

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT