dilluns, 25 de novembre del 2019

CUINEM:PATATES RATLLADES


Amb l’arribada del fred venen de gust plats calents ideals per dur a la carmanyola. I si els podem fer al forn (ja sabeu que en sóc una amant) encara millor. Avui us porto la recepta de plat únic boníssim i un punt diferent.
Cuinem: PATATES RATLLADES
Preneu nota dels INGREDIENTS :
 -1 paquet de salmó fumat

-2 patates mitjanes per persona
-1 tomàquet gran madur o 2 de mitjans
- 2 talls de formatge rulo de cabra
-sal, pebre i oli
Som-hi comencem la recepta:
En primer lloc preparem les patates, les netegem bé (perquè no els treure'm la pell) i els fem els talls que ens les faran tan peculiars.
Per fer els talls ens podem servir d’uns palets xinesos que ens limitaran el tall. Els posem al costat de la patata i tallem rodanxes de patata fins arribar al palet que ens farà de tope per no passar-nos.
Un cop tinguem els talls fets ara ens toca preparar el farcit. Preparem rodanxes de tomàquet, trossets de salmó i trossos de formatge de cabra (la mida dependrà de la mida de la patata).
Amb tots els ingredients a punt ara hem d’anar farcint les patates fent una sèrie dels ingredients i posant-los dins de la patata.
Quan tinguem les patates les salpebrem i untem amb una mica d’oli. Ara les posem al forn a 180º foc dalt i baix. El temps de cocció dependrà de la mida de la patata, cal anar puntxant-la i quan estigui tova ja la tenim a punt.
Aquí la teniu. Una recepta de plat únic complert que podeu modificar farcint amb els ingredients que més us agradin. Us animeu a provar aquesta recepta?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT