divendres, 27 de gener del 2017

NECESSER MUSICAL

Avui us porto un nou projecte de costura.  En aquest cas es tracta del regal que vaig cosir per la meva amiga invisible a la feina. I és que cada any per Nadal entrem en la típica juguesca de l'amic que en el nostre cas resulta més que divertit, ja que durant els dies abans de donar-nos el regal ens deixem pistes i detallets per fer l’espera més entretinguda i més feliç.
És respira un ambient d’emocions i de sorpreses cada dia, que fa oblidar una mica la feinada pròpia d’aquestes dates.
Com bé sabeu fa uns dies us vaig ensenyar el regal que vaig preparar per als dos ajudants d’investigació de la meva amiga (us deixo enllaç: 
http://aventuresidesventuresdels30.blogspot.com.es/2017/01/bufs-divertits.html). Així que avui toca ensenyar-vos el regal de l’afortunada.
Un cop fet el sorteig de l’amic  invisible sempre sorgeixen els dubtes: què preparar? com fer-ho? com deixar les pistes sense ser descobert  ?(encara que en el meu cas, tot hi intentar dissimular em van clixar de seguida, tot i que em vaig esforçar per fer-me la "longuis". L’única cosa que tenia clara és que volia que el meu regal fos handmade i és que regalar quelcom fet a mà , únic i pensat per a la seva destinaria té per a mi un valor més que especial. Ja que com us he dit alguna vegada en un regal fet a mà regales el teu temps, i molt d’amor.

La tria del regal va ser fàcil de seguida vaig pensar en un necesser de “boquilla” ja que em semblen molt útils i pràctics. Tenia clar que volia un regal que pogués fer servir i que sempre que ho fes es recordes de mi.

Malgrat que la idea va ser ràpida, amb les teles no vaig ser tan ràpida, de fet, quan tenia el projecte mig cosit em vaig adonar que aquelles teles no feien per la persona a la que anava destinada. Així que, vaig parar el projecte i vaig tornar a començar-lo de nou amb una altra combinació totalment diferent. I és que si no t'agrada com queda una cosa més val parar aturar-se i replantejar-se el projecte.
A la segona si que en vaig quedar convençuda i és que quan vaig veure les teles vaig  tenir clar que eren ideals per ella, de seguida me la vaig imaginar amb el necesser a les mans. Les teles escollides van ser una tela negra amb partitures i notes musicals per a fora, i una tela gris ratllada negra per a l’interior i la boquilla.
Pel que fa al tirador em vaig decidir per una cinta negra amb puntades grises al contorn.
A dins vaig tornar a fer una butxaca gran repartida en dos espais per poder posar-hi  objectes més petits que sinó sempre ballen pel necesser.
Doncs aquí en teniu el resultat! Un necesser d’allò més musical. Sabeu el millor de tot ? que va resultar que la meva amiga invisible també em feia el regal a mi, els nostres noms s’havien creuat per decisió de l’atzar. Coincidències fantàstiques de la vida.

Ara tan sols espero que en gaudeixi i que se l’endugui a veure món sempre acompanyada de la seva família que sé que tan importants són per ella. Per la meva banda, va ser un plaer cosir un regal tan especial, fet  us ho ben asseguro, amb tot el meu amor. No podia ser d'una altra manera una persona que despren amor és mereix un regal ben ple d'ell!


10 comentaris:

  1. Nena quina xulada!!!!! M'encanten aquest tipus de necessers i a sobre les teles que has escollit són la bomba!!! Quin amic invisible més xulo...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si a mi també m'encanten aquests necessers, no em cansaria mai de cosir-ne perquè em semblen super practics! una abraçada

      Elimina
  2. Et va quedar xulíssim. La primer versió no ho sé però aquesta és molt elegant. I la butxaca interior, tot un detall.

    ResponElimina
    Respostes
    1. La primera les teles també eren molt maques però no sé no m'acabaven de fer el pes per a la seva destinataria. Una abraçada

      Elimina
  3. Aquests regals personalitzats i fets amb les mans són els millors, a més t'ha quedat xulíssim, quina sort la teva amiga invisible que li toqués una artista com tu ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si a mi m'encanten els regals personalitzats i fets a mà i de cada vegada li dono més valor perquè se la feina i el temps que porten al darrera. Una abraçada

      Elimina
  4. Tens tota la raó, de vegades més val aturar-se a mig projecte i començar de nou. No sé quines eren les teles que havies triat, el que sí sé és que aquestes són genials!!! Quina sort la teva amiga invisible!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si no hi ha res com tenir clar que quan una cosa no funciona més val parar i retirar-se si cal! Una abraçada

      Elimina
  5. Eii que ja torno a tenir conexió jaja, quin caos aquets dies de bojos. M'encanta el necesser de veritat!, es fantástic i a més a més, aquets regals personalitzats son genials. Jo hi crec mes cada vegada amb aquestes coses, un regal únic, fet a mà i a més a més, ple d'amor. Estic super segura que li va encantar!. Un petonàs maquisima!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si em consta que li va agradar molt... jo crec que quan es regala quelcom fet a mà se sap l'amor que si ha posat i això no té preu. Una abraçada

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT