divendres, 24 de febrer del 2017

Bossa de papallones

Si ho sé, vaig un dia tard però sincerament ahir no vaig donar per més!
Avui us porto un projecte d’aquells de CVCQ (altrament dit culo veo culo quiero), encara que en aquesta ocasió no va ser un culo veo meu,sinó de la meva mare. Fa unes setmanes em va ensenyar un fotografia que havia fet d’una “totebag” en un aparador d’una botiga. Em va comentar que li agradava molt que si ni podia fer una!
Així que dit i fet em vaig posar en marxa. La bossa que havia vist la meva mare era de color negre amb aplicacions de papallones de colors de feltre, però jo ja sabeu que havia de fer-ne la meva versió pròpia!
En el meu cas vaig escollir una tela blau marí per la part de fora i una tela de quadrets blaus per a la part de dins, ja que , a casa som amants del blau.
Pel que fa a les papallones  tenia molt clar que jo no les volia fer de feltre, em venia més de gust fer-les amb roba. Vaig provar varies combinacions: més alegres, més vives, més florejades…però al final em vaig decidir per posar-hi papallones amb teles que també continguessin algun to de blau.
En vaig fer cinc de diferents mides i formes (de ben segur que algunes teles us sonaran ja que vaig aprofitar per utilitzar alguns dels retalls bonics que tenia aguardats).
A l’hora de cosir-les a màquina em vaig decantar per  fer-ho amb zigzag perquè els dones una mica de volum.
A diferencia de la bossa de la foto, jo també vaig decidir posar-li cul, ja que així queda millor i és més pràctica per transportar coses a munt i avall.
Pel que fa als tirants també els vaig escollir de color blau marí i per tancar la bossa un snap al mig.
I aquí la teniu la bossa de papallones de la meva mare, que tot i no assemblar-se en res a la seva foto de CVCQ. És una versió amb la que ella està més que encantada, li va agradar més i tot. Ara la passeja a munt i avall transportant llanes i agulles ben orgullosa.

 

6 comentaris:

  1. Ostres quina xulada!!!! No m'estranya que ta mare n'estigui més que encantada si es que és preciosa!!!!
    Felicitats!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies guapa, si n'està encantada li feia molta il·lusió tenir una bossa amb papallones. Una abraçada guapa

      Elimina
  2. no se com deuria la ser la bossa original pero aquesta es preciosa, amb rao la teva mare estigui enamorada! a sobre amb la felicitat de que l'has fet tu i es unica!

    cada dia et superes!

    un petonet!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies guapa doncs ja et dic ara que dista bastant de la que va veure la meva mare, però la gràcia és fer una versió més autèntica. Una abraçada

      Elimina
  3. És xulíssima! M'encanten les papallones fetes amb teles. I si són retalls millor encara. Ah, i he rigut molt amb el cvcq:))

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si és una bona manera d'aprofitar retalls també! Que sinó n'acumules de totes formes i colors. Una abraçada guapa

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT