dijous, 9 de febrer del 2017

Bosses de la roba bruta

Avui us porto un projecte nou de costura. De fet era un dels projectes que els senyors reis mags d’orient m’havien encomanat, però que per manca de temps han arribat una mica més tard. Per sort com que els reis sabien que era pels de casa en el seu moment van regalar les teles embolicades i després amb la calma de passat festes em van deixar cosir-ho i entregar-ho tranquil·lament.
Quan per aquestes festes pensava en un regal de reis fet a mà per als meus pares i el meu germà i parella se’m va acudir que seria molt útil regalar alguna cosa que poguessin aprofitar i fer- ne ús tot sovint. I és no hi ha res com un regal que a més d’estar fet amb tot l’amor del món sigui pràctic.
Encara que primer vaig pensar en moltes altres coses, al final em vaig decidir per regalar unes bosses per la roba bruta. A casa som molt de viatjar, es podria dir que som una mica cul inquiets. Així que, que millor que una bossa per guardar les mudes brutes dins a la maleta?Un regal útil, necessari i molt pràctic, que sé del cert que aprofitaran.

Per fer les bosses vaig escollir dues teles molt diferents: en el cas dels meus pares va ser una tela blava amb un petit estampat de flors blaves, crues i marrons, combinada amb una tela de cotó bàsica blanca. Pel que fa a la del meu germà em vaig decantar per una tela d’un color cru amb lletres tipus diari, combinada  també amb una tela  de cotó bàsica blanca.

Pel que fa al projecte va ser d’allò més entretingut, no tan pel grau de dificultat sinó perquè aquesta vegada em vaig aventurar a pintar roba , això si amb el suport de “dit i fet”.
Com que era una bossa per la roba bruta a la part de davant  hi vaig pintar el dibuix d’un ribell ple de roba i les lletres Laudry room. A la part de darrera  em vaig decidir per les lletres que deien whash and dry i uns símbols típics de l’etiquetatge de les peces de roba. Per cada bossa vaig escollir un color diferent una està pintada en tons grisos i l’altra en marró pensant en les teles amb que anirien combinades.

Un cop la roba va estar pintada i seca (necessita 24 hores per assecar-se). Va ser l’hora de posar-se amb la màquina de cosir per donar forma a les bosses. 
Aquí en teniu el resultat. Dues bosses de la roba bruta molt diferents, però cadascuna d’elles amb el seu encant. Ara  ja us dic que no seran les últimes i és que com bé us he dit som una família viatgera així que no podia oblidar fer-ne una per nosaltres! Aquesta de moment encara està en procés de construcció, però espero poder ensenyar-vos-la en uns dies.
 Què us semblen? Les trobeu útils per anar de viatge?


12 comentaris:

  1. M'encanta! Molt pràctica! Segur que serà súper útil!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si a mi també em dona la sensació que serà molt pràctica! Una abraçada guapa

      Elimina
  2. Marta, t'han quedat perfectes!!! realment son un bon regal

    ResponElimina
  3. Ostres, nena, quina xulada de bosses!!!! T'atreveixes amb tot, ehhh!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaja li fico força morro jajaaj! ara no et pensis que em faig un fart de fer i desfer. Una abraçada

      Elimina
  4. Genial! Se'ls ha acabat allò tan cutre que fem la resta de posar la roba bruta en bosses de plàstic! Un regalàs!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajjaa jo també faig allò cutre d'anar amb bossa de plàstic. Ja sé sap, en casa de herrero cuchillo de palo! Una abraçada

      Elimina
  5. Wow!!!!!!!!! Mai se m'hauria ocorregut fer una bossa de la roba bruta així (ja saps que també en cuso jo jjj) però m'apunto per regalar a un "home" perquè queda preciosa!!!!
    Quina xulada!!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajajaj si les teves tenen molts més detalls! jajaja aquestes són pintades no amb aplicacions que és molt més costos. Ja em diràs si la fas una abraçada

      Elimina
  6. Nenaaaaa son precioses!!! m'encanten la veritat es que son super fines i molt elegants!. M'encanten!!!!! Un petonàs guapisima!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si a més són super pràctiques segur que a tu la que més t'agrada és la de les lletres del diari! Una abraçada

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT