dimecres, 1 de febrer del 2017

Bosseta+ tovallons geganters

Bona nit, si ho sé, torno a anar amb un dia de retard (però fent balanç sembla que menys en les dues últimes publicacions he aconseguit anar al dia, així que al final del post us deixo el calendari del mes de febrer!)
Avui us porto un projecte molt especial. Es tracta d’un projecte de costura que em va encarregar una padrina molt eixerida i amb moltes ganes de fer un regal 100 per 100 personalitzat, únic i totalment pensat per al seu fillol.
En aquest cas val a dir que tot el disseny i la creació de la composició va ser pensada per la padrina. Des del primer moment tenia clara la combinació dels colors i les formes que volia posar-hi. A mi al principi em van semblar unes combinacions arriscades per la intensitat dels colors, però la veritat, és que un cop posada a la feina a poc a poc em van anar agradant i el resultat final em va semblar d’allò més divertit.
Val a dir que , és clar, encara que jo no ho veia molt clar, la tria de colors no va ser a l’atzar. Sinó que, va ser pensant en els colors que utilitzen els gegants de Solsona, ja que el seu destinatari és un petit amant dels gegants Solsonecs .
L’encàrrec estava fet pensant en tots els detalls, ja que em va demanar una bosseta per a dur l’esmorzar a l’escola (per al nen és el seu primer any a P3) i un parell de tovallons de roba.
Les  teles utilitzades van ser de tons llisos, però de colors intensos: blau marí, groc, vermell, verd i blau cel.
En primer lloc vaig cosir la bosseta combinant les teles blau marí i groga, meitat de cada color. A sobre hi anava un aplicació d’un rombe groc. Per tancar la bosseta un cordill de color vermell.
Després va ser el torn dels tovallons:
-El primer d’ells combinat blau cel amb verd i coronat al bell mig amb un rombe verd.
-El segon tovalló ( us he de dir que és el meu preferit) combinava teles vermelles i verdes , al mig també duia un rombe, encara que en aquest cas era bicolor groc i vermell.

Aquí us deixo tot el conjunt! No em digueu que el Jofre (així es diu el nostre petit geganter) no anirà ben equipat i content amb els seus esmorzars a l’escola?  Per mi va ser un plaer cosir un regal tan especial ,pensat fins al mínim detall amb tot l’amor del món  per una padrina que em consta que té passió per al seu petit fillol. Quina sort tenir una padrina així no?

Ara només espero que ho gaudeixi molt i que en faci un bon ús!
Aprofito per deixar-vos el calendari de publicacions del mes de febrer! 

8 comentaris:

  1. Quin projecte tan colorit!!!! Anirà ben content el Jofre a la guarde. Torno a dir que estas feta una crac de la màquina de cosir...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si el Jofré em consta que està molt content i de seguida va relacionar els colors amb els gegants respectius. Una abraçada

      Elimina
  2. Visca les padrines (jo també ho sóc)! Conec els gegants de Solsona i l'afició que desperten entre els solsonins. Així que segur que el Jofre està encantat i de passada la padrina també.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si jo també sóc una padrina orgullosa. Es veu que si que a Solsona els gegants causen furor. Una abraçada

      Elimina
  3. carai quina organitzacio amb el calendari!!! ara ho has de complir eh! ;)) (jo per aixo no ho poso :P)

    es molt bonic el que has fet i molt original! cada vegada en saps mes, i amb molt poc temps!!

    un petonet!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si mira és el segon calendari que faig i un dels proposits d'aquest any era organitzar millor el bloc. No et dic que no hi hagi dies que em costi, però de moment ho porto bastant bé. Una abraçada

      Elimina
  4. Quines bosses més divertides i alegres! Quina bona energia que donen!
    Quina bona organització amb el calendari!! Una abraçada!

    ResponElimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT