dimarts, 14 de febrer del 2017

motxilla molona!

Avui us porto una entrada una mica diferent! Us ensenyaré un nou projecte de costura encara que en aquesta ocasió no he estat jo qui l’ha cosit sinó que he tingut la sort de ser l’afortunada destinatària d’aquest regal.
Em ve molt de gust dedicar-li una entrada perquè a més de ser un projecte fet a mà amb tot l’amor del món la seva autora (la meva tieta) va tenir en compte tots els detalls.
La veritat és que tinc molta sort ja que visc rodejada de dones que són unes artistes cadascuna en la seva vessant. La meva mare és una artista de la mitja i ara últimament del ganxet (entre altres habilitats si les hagués de dir totes no acabaria mai jajaja)i la meva tieta és una tot terreny no sé li resisteix res: patchwork, costura, mitja, tapissos, scrapbooking…etc li agraden molt les manualitats i hi té molta traça.

Doncs bé anem pel regal. A mi m’encanten les motxilles i és que en el meu dia a dia sóc més de motxilla que de “bolso”. Bàsicament per una qüestió pràctica ja que tinc tendència a carregar la bossa com una boja i després sempre pateixo de l’esquena, així que la motxilla em resulta molt còmoda i m’ajuda a repartir bé el pes. Els “bolsos” m’agraden però diguem que els utilitzo més per quan surto o els caps de setmana!
Així que la meva tieta ha triomfat amb el regal una motxilla xulíssima amb tres butxaques una davant i dues al darrera i a més amb una tela d’estampat de tons blaus (com sabeu el blau és el meu color preferit). Ja l’he estrenat i li auguro una llarga vida ben carregada la pobra! Jajaja que us sembla? Us ha agradat?
Sou més de motxilla o de “bolso”?

16 comentaris:

  1. Ohhh pero quina passada! m'encanta!! la veritat es que jo soc més de motxilla, abans utilitzaba bolso pero cada cop em molesta mes i vaig a lo més còmode. De veritat en tindría un sac pero no pot ser perque no tinc on ficarlos jajaja. Sens dubte tens una tieta que es una crack de la costura!!! Un petonàs guapisima!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si és una mega crack. Jo també m'he tornat pràctica i amb la motxilla es carrega molt millor! Una abraçada

      Elimina
  2. Ohh es xulíssima!! Aquest has estat tu l'afortunada en rebre un regal hand made ;). I jo últimament sóc força de motxil.la també per tema d'esquena, però em conformo amb una Kipling força bonica però ni de lluny tan especial. Petonets!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si m'ha encantat rebre un regal handamde tant xulo! La motxilla va més que bé per l'esquena perquè pots repartir millor el pes. Una abraçada

      Elimina
  3. És molt xula! Quina sort i alegria rebre aquests regalassos!

    ResponElimina
  4. OHHH!!! Com m'agrada, jo pel dia a dia sóc més de bolso, però pel finde o vacances més de motxilla.

    ResponElimina
    Respostes
    1. La motxilla per veure món és més que comoda i pràctica. Una abraçada

      Elimina
  5. Sóc la tieta, moltes gràcies pels teus comentaris, nebodeta. I ja se sap: "de tal palo, tal astilla" com diuen amb la llengua del país veí!!! Un petonàs

    ResponElimina
  6. Nena quina xulada!!!! M'encanta la motxilla tot i que jo sóc més de bolso... però la veritat és que és preciosa!!!

    ResponElimina
  7. Quin regalàs, no? Jo vull una tieta que m'adopti. Entre motxilla i bolso, soc de bolso peròòò tipus bandolera. Així me'l penjo i me n'oblido.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo quan porto bolso també sempre es bandolera perquè em sembla molt més comòde! jajaa de tietes com aquesta n'hi ha poques ja t'aviso. Jajaja Una abraçada

      Elimina
  8. Oohh! És xulíssima!!! La teva tieta és una artista, m'encanta!! Un petó!

    ResponElimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT