dilluns, 6 de febrer del 2017

RECEPTES AMB MOLT DE GUST: CROISSANTS DE PASTA DE FULL

Bon nit,
Comencem setmana i ho fem amb una nova recepta!  Avui us porto una recepta d’aquelles que de ben segur que no podreu parar de fer.  És una recepta  facilíssima que tindreu preparada en un moment. Resulta ideal per esmorzars, berenars o per a un moment de simple caprici.
Ara ja us dic ara que és una recepta molt temptadora i llaminera de la que no us en podreu estar.
La recepta d’avui:  CROISSANT DE PASTA DE FULL
Som-hi !preneu nota dels ingredients:
Comencem la recepta!
En primer lloc prepararem la massa.  En el meu cas primer vaig haver de donar-li forma rodona ja que acostumo a comprar la massa de pasta de full en format quadrat perquè per a fer coques o pastissos salats m’agrada més com queda. Ara bé si no la voleu tallar la podeu comprar rodona directament.
*no patiu que els trossos de pasta de full que sobren no es llancen jo els aprofito per fer deconstrucció de croissants! jajaja
Un cop tenim la massa preparada la tallem en vuitens i fem un tall a la part ampla perquè d’aquesta manera aconseguirem que al coure’ls quedin més grans, ja que la massa podrà expandir-se més.

Amb les porcions a punt barregem en un bol l’aigua tèbia i una cullerada de mel. Quan tinguem la barreja ben desfeta untem les porcions de pasta de full amb aquesta barreja.
La mel li donarà dolçor però no en excés.

Ara ens toca farcir els croissants si volem, en el meu cas jo en vaig fer la meitat sense cap mena de farcit i l’altra meitat farcits de crema de cacau. Per farcir-los amb el cacau només heu de posar-hi una cullerada petita de nutella o nocilla a la part ample de la porció de massa.
Un cop tenim totes les porcions a punt ara ens toca cargolar-les de la part ampla a la part més estreta. Quan el tinguem cargolat arquegem una mica les puntes per donar-los més forma de croissant.
*Sobretot aneu en compte amb els croissants farcits, heu de cargolar a poc a poc perquè el farcit no se us escampi i us surti pel costat.
 Ara que ja tenim tots els croissants al punt els posem al forn a 175º foc a dalt i baix fins que quedin daurats. Abans de posar-los a la safata els tornem a pintar amb la barreja d’aigua i mel.
*Hi ha gent que hi posa ou per sobre però a mi m’agrada més la textura més natural . Amb l'ou trobo que es fa com una crosta a sobre.
 Un cop els croissants estiguin daurats els traiem del forn . Si voleu els podeu pintar amb una mica de mel , queden més lluents i els donarà un toc extra de dolçor. Jo no sóc massa amant de la mel, però un toc lleuger m’hi agrada.
Doncs aquí els teniu els nostres CROISSANTS DE PASTA DE FULL casolans. No em digueu que no fan una pinta deliciosa, ja us dic ara que un cop fet duraran dos segons. Són una temptació deliciosa.
Espero que us animeu a provar-ho! I em digueu què tal! 

Ara recordeu nova recepta el dilluns  de 20 de febrer! 

10 comentaris:

  1. Ohhhh quina pinta tant increíble i no em pensaba que fossin tan fàcils de fer!!!, me'ls apuntu! aixo que de moment ara no tenim forn pero espero aviat tenir-ne un. Un petonàs maca!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Segur que quan tinguis forn no te'n podràs estar de fer-ne són senzillisims i bonissims. Una abraçada guapa

      Elimina
  2. Wow! Fan pinta de ser deliciosos. I amb el que m'agrada la pasta de full. Decidit: em saltaré la dieta per tastar-los.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaja val la pena de tant en tant saltar-se la dieta per donar-se un caprici com aquest. Una abraçada

      Elimina
  3. M'encanten aquests croissants!!! Estan realment bonissims i són molt fàcils de fer però el truc de la mel no el sabia i la veritat és que hi dona el toc final, així que per la propera n'hi poso!
    Ah! i vaig fer les pedres de xocolata amb nous i va ser un vist i no vist, quin èxit!!!!!
    M'encanta que comparteixis aquestes receptes tan fàcils i bones!!!!
    Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si la mel li dona un toc lluent fantàstic i li afegeix una mica més de gust. Ostres quina alegria que fessis les pedres i agredessin! són tan bones. Si les receptes senzilles al final són les que sempre fem més. Una abraçada guapa

      Elimina
  4. Aquests croissantets són un vici, i són taaan fàcils de fer com de desaparèixer de la taula ;). Un petó!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tota la raó del món despareixen en un moment encara que com bé dius, en un moment se'n poden fer més! Una abraçada

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT