diumenge, 12 de març del 2017

PBNI (PAQUET A LA BÚSTIA NO IDENTIFICAT)

Aquests dies m’està costat una mica portar el bloc al dia, i és que després de dos mesos fent el calendari de publicacions i seguint-lo força bé , aquest mes em vaig dir a mi mateixa que ja no era necessari! Gran error jajajajaja, he pecat d’un excés de confiança. Em sembla que hauré de tornar-lo a fer ( és una manera de que sàpiga en quin dia visc i sigui més organitzada .Així que el mes d’abril el tornaré a publicar, ara a mig mes ja no té sentit.)
Bé avui us porto un nou fenomen curiós d’aquests que passen a casa nostra (us deixo enllaç a altres fenomens de casa :http://aventuresidesventuresdels30.blogspot.com.es/2015/08/linvasio-subtil.html ) Com bé sabeu avui en dia la compra online és una de les maneres més ràpides i eficients de comprar sense haver de sortir de casa. Malgrat que jo he de confessar que sóc d’aquelles persones a qui encara agrada el tracte familiar del botiguer petit, el poder veure i tocar allò que compro. Reconec que per realitzar algunes compres, m’agrada gaudir dels avantatges del món online: la rapidesa, la practicitat i la comoditat de tenir-ho tot a l’abast en un sol clic de ratolí.
Doncs res en aquest món de compres online és habitual , tot sovint ,veure paquets de diferents volums, missatgers o avisos de correus per entregues de comandes a les bústies de casa. Fins aquí, res que no pugui passar a qualsevol habitatge del món.
La sorpresa va ser aquesta setmana quan sobre de les bústies de casa va aparèixer un paquet en un format una mica diferent.  Per començar no anava col·locat dins de cap bossa, capsa o recipient amb el típic paper craft de color marró embolcallant-lo. El segon problema és que no disposava de cap identificació del seu propietari amb alguna mena d’etiqueta o sobre nominal. Per tant podríem dir que es tracta d’un PBNI (paquet a la bústia no identificat).
La cosa ja em va resultar estranya però el que em va deixar més parada va ser el seu contingut , que es veia a simple vista: TRES MITJONS RECARGOLATS I DESPARELLATS!
Aquí va començar la meva intriga: Qui comprar mitjons desaparellats online? Existeix una botiga  online per comprar la parella del mitjó que misteriosament desapareix de la rentadora? (consti que si fos així a casa nostra seria molt pràctic!) Els mitjons del paquet els envien bruts? O simplement estan sense plegar? Qui devia fer un comanda tan sorprenent?
Doncs bé, us puc dir que passada una setmana el PBNI (altrament dit mitjons)han anat rodant d’una bústia a l’altra sense destinatari clar. Començo a pensar que el propietari ha oblidat la seva comanda online i per això no recull el seu paquet, o potser el carter s’ha equivocat de casa? No us sabria dir, però el misteri del paquet curiós...continua. En uns dies espero poder-vos explicar el final!

I a casa vostra us arriben paquets d’aquesta mena? Sou més de comprar online o en botigues tradicionals?

10 comentaris:

  1. Jajajajja nena, estic totalment d'acord amb tú, ojalá hi hagués una botigue que vengués les parelles dels mitjons que falten, sería tot molt mes fàcil, en cuant a aquet tipus de paquets, per sort no ens arriben a casa, ja només em faltaría aixo, pero m'he fet un fart de riure amb el teu pbni!!!. jajaja,espero que al final, el destinatari pugui rebre el seu paquet o be, mig paquet ! un petonàs!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. jAJAJA Si és que el que no arribi a casa nostra! Això de la botiga de parelles de mitjons ho haurem de patentar! Me n'alegro d'haver-te tret una rialla. Una abraçada

      Elimina
  2. JAJAJJAAJ Quines coses més rares pasen a la teva Comunitat!!!
    Pobret el que vagi amb els mitjons desaparellats.
    Una abraçada i gràcies per fer-nos riure tant!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, no hi ha dia en què no em sorprengui. Jo també ho penso que se'n deu fer d'aquell mitjó abandonat sense parella. Me n'alegro d'haver-te fet somriure.
      Una abraçada

      Elimina
  3. jajajajjajjajjaajjajajaja que bona!!! Potser eren mitjons solters que buscaven parella jajjajajajajajja

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mira doncs no se m'havia acudit això dels mitjons solters. Ara m'has fet riure! Una abraçada guapa

      Elimina
  4. Jo també he rigut molt amb el teu post i el pbni. Pel que fa a les compres estic dividida. Per una banda m'agrada donar negoci a la meva ciutat però quan intueixo que aniré de botiga en botiga sense trobar el que busco m'encanta poder triar i remenar per Internet. Això sí, malgrat q he perdut algun mitjó a la vida, espero q no'arribi mai un pbni amb mitjons d'origen desconegut. Hahaha...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaja si això que t'arribi un pbni seria si més no una cosa ben sorprenent. Una abraçada guapa

      Elimina
  5. jajaja què bo!! I algú els va agafar al final? Al meu edifici, de vegades ens trobem roba penjada al passamans de l'escala i és la veïna del Principal que deixa els "regals" que es troba al seu pati, normalment del pis de sobre seu jajaja

    ResponElimina
    Respostes
    1. No ho sé al cap d'una setmana i mitja van desaparèixer no sé si algú se'ls va emportar o els van llençar! Jajaja caram quina veïna més generosa que va deixant regals! Una abraçada

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT