dijous, 14 de setembre del 2017

BOSSETA D'ESMORZAR FORÇUDA.

Ja sé sap que el setembre per a molts és sinònim de la tornada a la normalitat i per als petits de casa també ho és el de la tornada a l’escola o a la llar d’infants.
Tornar a l’escola sovint acostuma a ser sinònim d’estrenar il·lusions, curs, aula , mestra... i també d’estrenar les coses que es necessiten per al dia a dia: material d’escriptura i dibuix, carpetes, motxilla, bata...
Doncs no podia ser d’una altra manera i la tornada a l’escola també implica estrenar alguna cosa de costura que faci sentir als més petits únics i especials.
Així que en la trobada de costura de l’estiu ( a vegades les màquines van de casa en casa i viatgen! Aquest estiu vaig descobrir que la mida del trolley era ideal perquè la Singer veies món.) vam decidir que prepararíem bossetes d’esmorzar entre altres coses.
Per a fer-les vam escollir una tela molt divertida de forçuts, combinada amb una tela de quadrets vermells en la part exterior. Per al forro ens vam decidir per una tela vermella llisa amb un tancament de cordó vermell a conjunt.

Després de tallar teles i tenir-ho tot a punt ens vam posar a la costura. Aquí us he de dir que per culpa d’un cap de corda meu vam haver de desfer un bon tros i és que a vegades quan fas les coses tan convençut és quan més la cagues!!! jajaja ara us asseguro que l’error que vam tenir ambdues no es tornarà a repetir. Ja sabeu dels errors sempre se n'aprèn alguna cosa, això si, sempre després del primer moment de ràbia .
Doncs aquí us deixo com va quedar la bosseta de l’esmorzar amb aquests personatges ben forçuts per donar energia als petits de casa!
I vosaltres sou d’utilitzar bosseta d’esmorzar? Les compreu fetes o us agrada que siguin úniques?




6 comentaris:

  1. M'encanta la bosseta d'esmorzar amb aquest estampat de forçuts vintage. Una gran manera d'estrenar rutines al setembre.

    ResponElimina
    Respostes
    1. L'estampat és que per si sol ja és bonic! però a més dóna força per començar el setembre amb ganes i energies! Una abraçada

      Elimina
  2. Aquest estampat és lo més, segur que és l'enveja de la llar d'infants o d'infantil.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jjaja hi tant si s'ha d'anar a la llar d'infants que millor que fer-ho amb estil! Una abraçada

      Elimina
  3. Úniques i fetes amb tot l'amor del món! Aquestes són les millors!!! 💖

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tota la raó del món. Fetes amb tot l'amor i més això segurissim. Una abraçada

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT