dilluns, 23 d’octubre del 2017

BRICOMANIACS!

Avui puc afirmar amb orgull i satisfacció que la nostra comunitat és la font d’inspiració de coneguts programes de bricolatge com el «BRICOMANIA» o el «JA T’HO FARÀS» . No sé si fins i tot seria molt agosarat dir que podríem arribar a inspirar programes de la resta del món.
Si ho sé, ara esteu pensant, que sóc una egòlatra i que em crec que les meus quatre experiments amb el bricolatge són dignes d’impressionar a mig món. Doncs no ! Us equivoqueu de mig a mig. No us parlo pas de les aventures de casa nostra (que ja sabeu que en tenim per donar i per vendre), sinó de les dels nostres veïns que se’ns dubte són aficionats al bricolatge o si més no addictes al trepant (taladro).
Us preguntareu com he arribat a aquesta conclusió. Doncs és molt . Uns veïns que de manera diària utilitzin el trepant a casa i els caps de setmana ho facin amb més intensitat i des de primera hora del matí, bé deuen ser addictes al bricolatge NO? Aquesta em sembla la conclusió més lògica. He elaborat altres teories però les trobo menys versemblants. Us les comento tot seguit a veure si entre tots descobrim el misteri del trepant FURTIU.

1.- Els veïns són muntadors clandestins de mobles d’ Ikea i tenen un taller tipus la mítica sèrie « les Teresines» de muntatge de mobiliari per encàrrec?

2.- Són amants del formatge Gruyere i pretenen decorar les parets de casa seva inspirant-se en els forats d’aquest producte làctic?

3.- Són reputats pintors o artistes. Estan muntant una galeria d’art als passadissos de casa. Necessiten fer ús del trepant de manera continuada per preparar i anar canviant les exposicions segons la temporada?

4.- Són els becaris d’un programa de bricolatge i utilitzen casa seva com a banc de proves per als seus experiments?

5.- Els veïns formen part d’un grup de científics de la NASA i estan construint el proper prototipus de coet per anar a Venus?

6.- Tenen un grup de música alternatiu i creen els seus instruments a partir de material reciclat?

7.-Són addictes a la feina i s’enduen tasques de la fàbrica per acabar-les a casa?

8.- Utilitzen el soroll del trepant per a meditar i relaxar-se. Com una mena de mantra mecànic repetitiu?

9.- Estan muntant un moble tret d’un col·leccionable. Cada setmana els arriba una peça nova i cal que la vagin afegint?

Ja veieu que per teories no serà. Amb quina us quedeu vosaltres? Jo continuo pensant que són uns addictes al bricolatge perquè em sembla la més racional. Ara bé només espero que aquest hobby se’ls passi aviat perquè us asseguro que conviure amb soroll de trepant tot sovint pot arribar a ser prou molest! I amb això no vull dir que a mi no m'agradi el bricolatge, però tot en la seva justa mesura.

Us deixo que ja han començat la tanda d’avui.

6 comentaris:

  1. Amb la primera i l'última, fijo que són montadors d'IKEA i que els arriba el moble en fascicles JAJAJA!!!!
    Que us sigui lleu!!!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. jajaja doncs si són teories complementàries ara que hi penso! Una abraçada

      Elimina
  2. Jajajajaj vaja histories tens a casa nena!!!, jo et dono una altra teoría, a lo millor el sorroll del trepant els produeix ASMR i han d'estar tot el dia amb el trepant a la ma jajaja.
    En fi, de veritat que cuant et toca algú aixi de veí es una mica molest per no arribar a dir molt. Espero que ho porteu força be!, i ja saps, si mai et fa falta algú per a que et monti els mobles, ves-los a buscar!!! un petonàs!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si ja veus que ho portem amb bon humor. Algun dia viurem en una casa tranquila i sense tabtes aventures. Una abraçada

      Elimina
  3. Home, doncs si fossin muntadors clandestins d'Ikea farien la primera pela. Hahahaha... Heu pensat a acontraatcar amb la mateixa arma? Ha de ser bastant insuportable! Uf!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hi tant! jajaja doncs mira no se m'havia acudit fer un contraatac però si la cosa segueix aixi no ho descarto! bona idea. Una abraçada

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT